Maan de Steenwinkel knalt van je scherm op nooit eerder ontdekte foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Soms dan zijn foto’s zo bijzonder, dat de sterren die er op staan ze zelf niet durven te posten. Toch knalt Maan van je scherm in deze nooit eerder ontdekte foto!

Maan de Steenwinkel is een van de knapste zangeressen van Nederland op dit moment. Zet haar voor een camera en je krijgt gegarandeerd een perfecte foto. Om die reden willen ook vele fotografen met Maan samenwerken. Soms plaatst Maan daar ook zelf wat van op haar social media. Maar soms zijn de foto’s zo spannend, dat zelfs de sterren die er op staan het niet aandurven om deze de wereld in te slingeren. Gelukkig zijn fotografen wat minder bang en te trots op hun werk om het dan niet te delen met de wereld. Daarom kan je nu ook genieten van deze nog nooit eerder vertoonde foto van zangeres Maan de Steenwinkel.

Lees ook: Maan de Steenwinkel deelt zeldzaam spannende foto met bekende vriendin

Maan gaat voor je op de knieën

Je hoort het goed. In haar nieuwste fotoreeks gaat Maan voor je op de knieen. En dat is precies alles waar je ooit van gedroomd hebt. In een verleidelijke en aantrekkelijke outfit gaat Maan stijlvol, maar toch heel sensueel op de foto. Het levert een fotoreeks op waar je gewoonweg uren naar zou kunnen staren. Zorg er dus voor dat je in de post hieronder alle foto’s goed bekijkt, want ze zijn stuk voor stuk een feestje. Maan weet precies wat ze moet doen en welke zwoele blik ze moet trekken om het jou naar de zin te maken. Het laat maar weer zien dat Maan de perfecte vrouw is. Jammer genoeg bestaat er bij Maan hetzelfde probleem als bij de echte maan in de lucht. Prachtig om naar te kijken, maar we hebben er helaas maar eentje van.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ruud Janssen (@ruudjanssengraphy)

Maan weet een pak goed te rocken

Hoewel Maan zich graag profileert als een stoere zangeres, weet ze heel erg goed een pak te dragen. Het is dan ook niet de eerste keer dat Maan heel verleidelijk over weet te komen in meer zakelijke kleding. Het lijkt wel een beetje het trucje te worden van de blonde zangeres, die in een nette broek en een jasje zichzelf net zo aantrekkelijk weet te presenteren als in een kort rokje en strak topje. Eigenlijk zijn natuurlijk alle foto’s van Maan de Steenwinkel mooie foto’s, maar sommige steken er wel bovenuit. En dat zijn vaak foto’s waarop Maan een outfit heeft aangetrokken die zowel haar lichaam goed accentueert en volledig past binnen haar stijl. Maan weet elke outfit te rocken en verrast haar fans met spannende outfits waar ze ook gaat. Het is dus wachten op de volgende stijlvolle en charmante outfit van Maan, want met haar opvallende kledingkeuzes knalt de prachtige zangeres keer op keer keihard van je scherm. Maan weet met haar outfits iedereen te verleiden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Foto: Maan de Steenwinkel heeft het zwaar op bloedheet strand

Maan de Steenwinkel heeft het enorm zwaar in de hitte. De altijd levenslustige Maan wil niet ‘gewoon een beetje leven’, maar moet het vanwege de verzengende hitte deze keer houden bij slechts een ‘beetje leven’.