Maan de Steenwinkel kijkt je indringend aan op ongemakkelijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel heeft verschillende manieren om de harten van haar volgers te veroveren. En een van die manieren is haar indringende blik. 

Beeldschone zangeres Maan de Steenwinkel is de laatste tijd weer een beetje in opspraak, omdat ze veel gelinkt wordt aan Marco Borsato. En aangezien het een drukte van jewelste is rondom de roddels en geruchten die er momenteel over Marco bestaan, wordt Maan een klein beetje meegesleurd in dat media circus. Maar Maan besluit om zich daar in ieder geval niet gek door te laten maken en gaat vrolijk door met waar ze heel goed in is. En dat is muziek maken en leuke foto’s plaatsen. Om de zorgen van zich af te zetten, plaatst Maan een foto met een wel erg indringende blik. Alleen neemt ze een beetje een ongemakkelijke houding aan.

Lees ook: Foto: Marco Borsato zoende Maan al op beruchte The Voice-BBQ

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Maan hurkend op haar knieën in aparte foto

Ze weet precies hoe ze haar volgers helemaal wild kan maken. Met haar indringende blik, die Maan inmiddels jaren heeft kunnen oefenen, zorgt ze ervoor dat al haar volgers gehypnotiseerd raken van haar charmes. Maar wel kiest Maan er voor om dat te doen in een hele ongemakkelijke houding. Het kan voor de beeldschone zangeres namelijk niet comfortabel zijn om zo te poseren. op haar knieën op de vloer van een koude fotostudio doet Maan er werkelijk waar alles aan om haar volgers tevreden te houden. Dat getuigd dan wel weer van toewijding, maar toch gaat het een tikje ver. Misschien is het ook een bepaalde vorm van afleiding. Hoe moeilijker Maan het voor zichzelf maakt om foto’s te maken, des te minder heeft ze de tijd om na te denken over de hele situatie met Marco.

Maan bouwt feestje in eigen slaapkamer

Zo te zien heeft Maan het gehad met het thuiszitten. Ze verveelt zich op haar kleine bedje namelijk enorm en vraagt zich af of er nog ergens gefeest wordt dit weekend. Voor de meeste mensen zit een feestje er helaas niet in. Toch kan je heel goed, net als Maan, een feestje bouwen in je eigen slaapkamer. Daar hoef je alleen het nieuwste nummer van Maan de Steenwinkel voor aan te zetten, Leven, en vervolgend je lichaam lekker los laten gaan. Met Maan kan je gewoon vanuit je slaapkamer een feestje bouwen.

Maan de Steenwinkel heef voorlopig genoeg te doen

Als het aan Maan ligt treed ze morgen al op in een afgeladen Ziggo Dome. Helaas is het nog niet zo ver. Wel is het te hopen dat het grote feest door mag gaan. Maar zelfs als Maan haar Ziggo Dome droom uit moet stellen valt er voor de zangeres nog genoeg te doen. Zo gaat ze weer aan de slag met huiskamerconcerten en is de kans groot dat ze zich weer bij The Streamers voegt. Met dat collectief deed ze eerder dit jaar een reeks aan succesvolle online concerten. Maan hoeft dus de komende tijd zeker niet stil te zitten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!