Maan de Steenwinkel is op deze foto knapper dan ooit!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel heeft veel mooie foto’s, dat valt niet te ontkennen. Maar op deze foto is ze knapper dan ooit!

Zangeres Maan de Steenwinkel is niet alleen een van de meest succesvolle zangeressen van Nederland, maar ook de knapste. En dat bewijst ze keer op keer met mooie foto’s op Instagram en andere social media. Maar zo mooi als ze is op deze foto, dat was ze hiervoor nog niet. Maan is op haar nieuwste foto namelijk knapper dan ooit! De zangeres laat een kant van zichzelf zien die ze normaliter niet zo snel toont. En daarmee blaast ze al haar fans omver.

Lees ook: Maan de Steenwinkel is niet te temmen op wilde foto
Maan in de sterrenstof

‘Zet mij maar in de glitter’ luidt het onderschrift van Maan haar nieuwste foto op Instagram. Nou, dat is precies ook wat er gebeurt is. Maan is van top tot teen bedekt met glitters. Haar nieuwste pakje is misschien wel een van de meest verleidelijke outfits die Maan ooit heeft aangetrokken. Het valt in ieder geval wel goed op en dan niet alleen vanwege de vele glimmende glitters die op de kleding zitten. Maan laat namelijk voor haar doen wel erg veel zien. En dat is voor een keertje helemaal niet erg. Maan toont daarmee haar ondeugende kant, die normaal verborgen blijft voor de buitenwereld. Wie dacht dat Maan een verlegen meisje was denkt na het zien van deze foto wel anders. Maan is een powervrouw, die niet bang is om een klein beetje van zichzelf te laten zien. Al is het wel even wennen natuurlijk. Aangezien je Maan waarschijnlijk meer in dit soort outfits gewend bent.
De tekenen waren er al

Dat Maan steeds vaker onthullende pakjes gaat dragen komt voor velen misschien als een verassing, maar als je Maan al een tijdje in de gaten houdt dan wist je al dat het er aan zat te komen. Maan is steeds vaker van de ondeugende pakjes. Zo hees ze zich een tijdje geleden in een spannend paars jurkje dat ook weinig aan de verbeelding over liet. Deze kant van Maan is voor vele misschien nieuw, maar mag absoluut blijven. Maan haar optredens worden namelijk een stuk exotischer als ze dit soort outfits aan blijft trekken. Ze gaat daarmee wel een andere kant op qua publiek. Misschien dat er binnenkort wel meer mannen dan vrouwen in het publiek zitten bij een optreden van de prachtige brunette.
Maan is op de goede weg

Of Maan deze trend door blijft zetten is natuurlijk nog maar de vraag. Maar haar outfit is hoe dan ook een grandioos succes.  Maan is namelijk extreem knap op haar glitterfoto. Ook haar fans lijken de foto te kunnen waarderen, dus misschien is dat wel het teken voor maan om voortaan alleen nog maar dit soort kleding combinaties te dragen. dat zou de komende koude winter, wel een stuk warmer maken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!