Maan de Steenwinkel is gewoon een beetje aan het leven op vakantie in Oostenrijk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel staat niet alleen op het podium, maar ook op de piste is ze samen met vriendin Luna van Vleuten te vinden. 

Maan de Steenwinkel is samen met haar trouwe tweevoeter Luna van Vleuten aanwezig in het zonovergoten Oostenrijk. Daar moest ze even optreden en hierna bleek ze nog tijd zat over te hebben. Een moment dat ze gemakkelijk op weet te vullen met haar vriendin. Met allerlei sport, vloeistof en nog meer vloeistof, zo deelt ze op Instagram.

Lees ook: Foto: Maan de Steenwinkel showt bizarre look in de zon

Relaxte, soepele Maan de Steenwinkel glijdt door Oostenrijk

De altijd soepele Maan en haar minstens net zo soepele vriendin staan voor het eerst sinds lange tijd op de piste. Voor Maan lijkt het zelfs de allereerste keer te zijn dat ze door de sneeuw mag glijden. Ze is al de piste opgekomen, waarschijnlijk met behulp van een kabelbaan. Nu nog naar beneden zonder te vallen en mogelijk iets te breken. Gelukkig zijn de weersomstandigheden goed en haar humeur ook. Ze heeft al met groot gemak een optreden op een bruiloft tot een goed einde gebracht. Dan is het nu tijd om te relaxen op de piste. Helemaal gerust ziet ze er niet uit en haar eigen beschrijving van de situatie is dan ook ’twijfelachtig’ te noemen. Gelukkig is er goed nieuws!

maan piste foto 2

Luna en Maan strijden tegen de zon

Een paar uur later post Maan de foto’s van haar piste-avontuur en ze lijkt nog helemaal heel te zijn. Haar vriendin Luna ziet er ook nog schadevrij uit. Na de strijd van de dames op de piste is het tijd om echt even te af te blussen en rustig aan te doen. Traditiegetrouw doe je dat met een “klein” drankje. Het zijn natuurlijk beide niet de grootste dames die je kan vinden op de piste. Maar toch kiezen zowel Maan als Luna voor grote maten voor in het café op de piste.

maan piste 1 luna

Maan denkt groots

Maan heeft grootse plannen, naast skiën op de piste. Een nog moeilijke piste, daar moet ze niet aan denken. We zullen haar dan ook niet spotten op de zwarte piste. De zangeres moet de komende tijd nog ongebroken mee en dus kiest ze eieren voor haar geld. Of eigenlijk… bier voor haar geld. Dat bruiloft-geld moet gelijk op en dan kies je niet voor kleine Nederlandse biertjes. Maar juist voor mega grote halve liters. Dat is weer is wat anders dan een Heineken van 0.25 cl. Maan en Luna genieten zichtbaar en eenmaal dronken gaat het avontuur verder. Skiën lukt niet meer, maar er is back-up vervoer om de dames op en rond de piste te verplaatsen.

Dames door het dolle heen

Eenmaal als de dorst gelest is gaan de meiden door het dolle heen. Grote afstanden met de ski’s lijken buiten bereik. Maar een kleine slee zorgt ervoor dat Maan toch de piste nog eenmaal trotseert. Dan is de kans op een breuk natuurlijk een stuk kleiner. Wat goed uitkomt, want ze moet weer aan de slag in Nederland met meerdere optredens. De vakantietijd zit er weer op en de dames gaan moe, dronken, dol en voldaan weer terug naar het platte Nederland. Waar het wel een stukje warmer is en Maan met beide benen op de grond van het podium kan staan in plaats van beschonken op de wiebelige sneeuw te balanceren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!