Maan de Steenwinkel heeft plezier in het water op nieuwe foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steewinkel geniet momenteel van een welverdiende vakantie met haar vriendinnen. En daar hadden flink wat plezier op het water. 

Zangeres Maan de Steenwinkel geniet momenteel van een welverdiende vakantie na het succes van haar laatste single Niks Is Heilig. Samen met haar twee beste vriendinnetjes zoekt ze de zon op en geniet ze van de rust. Maar af en toe is er ook behoefte aan een beetje actie. Dus gaan de dames met zijn drieën achterop een boot en varen ze met volle vaart over het water.

Lees ook: Maan de Steenwinkel deelt bijzondere behind the scenes foto’s van Niks is Heilig

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Maan is een zeemeermin

Maan en haar meiden beleven de grootste lol samen. Samen op boot met haar vriendinnetjes geniet Maan van de ondergaande zon. Toch heeft Maan het idee dat de hele watertrip haar ergens aan doet denken, maar ze weet niet goed wat. zangeres Bente, met wie maan het afgelopen jaar een tof nummer in elkaar zette, weet wel op wie de dames lijken. Maan kan het dan ook niet laten om de foto die Bente haar stuurt elf te plaatsen op haar Instagram. Want zo op de rand van de boot, met natte haren en van die blije gezichtjes, hebben Maan en haar vriendinnen inderdaad wat weg van de zeemeerminnen uit de serie H2O: Just add water. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by L ⚡️ M ⚡️ L (@bybadboys_)

Hand in hand met Maan

Ook op het vasteland beleven de vriendinnen een hoop avonturen. Ze bezoeken prachtige steden, genieten van de volle zon en rusten heerlijk uit aan het zwembad. Op hun dagtripjes hebben de vriendinnen de gewoonte om knus elkaars hand vast te pakken. Daarmee maken ze wel gelijk iedere man van Nederland jaloers. want hand in hand lopen met Maan de Steenwinkel op een tropisch oord, dat is toch wel de droom. Helaas is het voor de meeste mensen niet weggelegd. Gelukkig maken Maan en haar vriendinnen wel genoeg leuke foto’s van hun vakantie, dan kan je daar tenminste goed van genieten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @lunavanvleuten

Maan en haar vriendinnen zijn erg spontaan

Maan is van nature al een heerlijk spontane en gekke meid, die graag ludieke acties uithaalt, al helemaal op het podium. Maar als haar vriendinnen erbij komen, dan wordt Maan nog even een tikkeltje erger. Dan huppelt ze door de straten, doet salto’s en begint spontaan overal met zingen. Vaak kan ze het dan ook niet laten om speels haar tong uit te steken naar de camera. Maan wordt een stuk vrolijker in het bijzijn van haar lieve vriendinnetjes en een vrolijke Maan is altijd goed. Als Maan vrolijk is dan straalt ze, bijna net zo fel als de echte maan. En dat levert natuurlijk de leukste foto’s van de zangeres op. Haar vriendinnen mogen er dus nog veel vaker bijzijn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Emma Wortelboer knapt bijna uit leren jurkje bij Televizier-gala

Emma Wortelboer viel enorm op bij het Televizier-gala. Ze koos niet voor één ondeugende jurk, nee, ze koos voor een tweede!

Video: Max Verstappen treitert Ricciardo tijdens persconferentie

Max Verstappen laat de kind in zichzelf naar boven komen. Hier heeft Daniel Ricciardo alleen maar last van!

Ashley Zaat deelt spannende video van backstage party in korte jurkjes

Ashley Zaat is altijd kleurrijk gekleed. Ook nu heeft ze weer een heerlijk kleurrijk jurkje aan.