Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto’s!

Zangeres Maan de Steenwinkel is heel blij met haar nieuwe nummer die ze uit heeft gebracht genaamd “Rondje van de zaak”. Fans zijn hier niet allemaal tevreden mee. Ook al lijkt op Instagram in de reacties dat er veel positiefs wordt gezegd, vallen de cijfers tegen. Dit houdt in dat de nieuwe muziekstijl niet in de smaak valt bij de meesten. Natuurlijk is dat best logisch, want je kan niet verwachten dat iedereen die stijl ook leuk vindt. Je neemt dus een flink risico als Maan zijnde, maar je hebt ook kans dat er veel nieuwe fans bijkomen die al in de genre muziek zitten. De zangeres probeert het dus maar goed te maken bij haar fans en plaatst een foto met heel weinig kleding op Instagram. Deze wil je zeker niet missen!

Bekijk hier de prachtige foto!

Maan geeft gas

Wat doet Maan de Steenwinkel nog meer naast zingen

Iedereen kent Maan de Steenwinkel als zangeres, maar natuurlijk doet ze ook andere dingen. Op Instagram komen er vaak foto’s voorbij die ze gemaakt heeft voor Vogue. Dit is een tijdschrift voor mode en lifestyle. Hier staat Maan als model regelmatig in. Ook voor meer merken en producten laat ze zichzelf mooi op de foto zetten. Maan laat met haar berichten op Instagram beelden achter de schermen zien en ook resultaten van de fotoshoot. Zo heeft ze nog veel meer te doen dan alleen liedjes maken.

Wil je meer zien van Maan de Steenwinkel?

Wil je nou meer zien van Maan de Steenwinkel? Neem dan een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de artiest foto’s van haarzelf als ze er even tussenuit is of een fotoshoot heeft gehad. Ook geeft ze je de laatste updates en previews voor haar nieuwe nummers en nog veel meer! Het is het zeker waard om even een kijkje te nemen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...