Maan de Steenwinkel gespot terwijl ze met meerdere mannen in de bosjes ligt (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Maan de Steenwinkel besluit dat ze even genoeg heeft van alle berichten rondom haar nieuwe muziek en pakt het anders aan. 

Op een zonnige dag, wanneer de temperatuur stijgt, stijgen ook de gemoederen in het park. Het was een drukte van jewelste, met mensen die van het mooie weer genoten. En tussen al die mensen in lag niemand minder dan Maan de Steenwinkel. De populaire zangeres die onlangs een nieuw nummer uitbracht, werd gespot terwijl ze met meerdere mannen in de bosjes lag. Tenminste, ze lag naast de bosjes. Maar ze was wel met een flinke groep aanwezig. Ze deelde een video hoe ze probeerde te ontspannen in het parkje. Misschien werd de druk van haar nieuwe nummer toch even te veel, dat ze een ontspanningsmomentje nodig had.

@maantjeofficial

zomer tune

♬ Vissen – André Hazes

Maan scoort nog niet zo goed met haar nieuwe nummer

Maan’s nieuwste nummer bleek niet de hit te zijn waar ze op had gehoopt. De druk om opnieuw te schitteren lijkt zijn tol te hebben geëist. De zangeres was natuurlijk even uit beeld verdwenen en was al die tijd bezig met haar nieuwe muziek. Maar de nieuwe sound van de zangeres haalt niet bepaald het beoogde effect. Nu ze een vrij grote festivalzomer heeft overgeslagen en haar muziek niet gelijk aanslaat, zou dit het einde kunnen beteken van Maan als grootste zangeres van Nederland?

Ontsnappen in het park

Het is niet zo gek om te bedenken dat je met al die druk op je schouders af en toe even een ontspannen momentje nodig hebt. En dat is precies wat Maan in het park doet. In de volle zon geniet ze even van de mooie dag en laat ze alle stress achter zich. Zo hoeft ze zich even geen zorgen te maken om haar nieuwe muziek of haar carrière, maar kan ze zich gewoon even heerlijk op zichzelf focussen. En dat helpt enorm. Maan is duidelijk aan het genieten van haar dagje vrij.

Meer zien van Maan de Steenwinkel? Kijk op Instagram

Als je nou nog meer van Maan wil zien, dan moet je even naar haar Instagram pagina gaan. Daar staan namelijk nog veel meer mooie plaatjes van de zangeres klaar om te bewonderen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam nodigt Jake Paul uit voor een nachtelijk onderonsje in zwembad

Jutta Leerdam heeft een nieuwe foto online gezet en daarmee lijkt ze Jake Paul uit te willen dagen om bij haar in het zwembad te komen.

Suzanne Schulting maakt foto tussen haar eigen benen op vol terras

Suzanne Schulting trakteert haar volgers op een nieuw plaatjes dat absoluut de moeite waard is om te bekijken!

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.