Maan de Steenwinkel geniet intens van warm zonnetje op Insta

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres Maan de Steenwinkel kennen we natuurlijk allemaal als winnares van het zesde seizoen van The Voice of HollandDe carrière van de Steenwinkel gaat als een speer en we lijken maar geen genoeg te krijgen van Maan. Met uitverkochte clubtours en meerdere awards zijn we gelukkig nog lang niet af van deze 24-jarige brunette.

Eindelijk ontspanning voor Maan de Steenwinkel

Onlangs was helaas alweer het allerlaatste optreden van Maan met The Streamers te zien. Nu de knappe zangeres weer even wat tijd overheeft zoekt ze de zon op om te ontspannen. Tóch staat Steenwinkel alweer te poppelen om live te mogen optreden. Ze kijkt nu al uit naar haar solo optredens die binnenkort waarschijnlijk weer door mogen gaan. Tot die tijd zijn alle shows van The Streamers in De Kuip volledig gratis terug te zien.

Lees ook: Marieke Elsinga gaat kapot op bloedhete Instagram video

Maan de Steenwinkel Zangeres TVOH Streamers Zon

Maan de Steenwinkel is rijzende ster op Insta

Op Instagram is Maan populairder dan ooit, het aantal volgers blijft toenemen en ondertussen heeft de nog maar 24 jarige zangeres bijna 1 miljoen volgers op haar Instagram. We zien de zangeres bijna overal voorbij komen, waarop Steenwinkel allemaal positieve reacties ontvangt. Maan heeft zelfs een eigen app die ze onlangs heeft gelanceerd, waarop je als fan voorproefjes van haar nieuwe muziek, exclusieve kijkjes in haar dag en ander bijzonder nieuws kan volgen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.

Video: Rico Verhoeven krijgt flinke bak kritiek te verwerken na opvallende carrièreswitch

Rico Verhoeven lijkt een flinke carrière switch gemaakt te hebben. Wat vinden zijn fans hier van?