Maan de Steenwinkel en Nick Schilder nieuw duo

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is een feit, The Streamers is een regelrechte hit. De mega-band gevormd door Guus Meeuwis en Kraantje Pappie knalde gister van je scherm af tijdens hun livestream concert in Carré. Met als klap op de vuurpijl het geweldige optreden van Maan en Nick. Het is dus wachten tot dit duo hun eerste hit uit gaat brengen.

Maan de Steenwinkel en Nick Schilder. Een onverwachts muziekduo, maar een regelrechte hit. Dat bleek gister wel in de livestream van The Streamers, de enorme band waar ze allebei inzitten. Het duo mag nu serieus gaan nadenken of ze buiten de band om samen een nummer gaan uitbrengen, want hun duet was het hoogtepunt van de avond.

Lees ook: Kraantje Pappie rent weg voor Maan de Steenwinkel

Een grandioos succes

Tijdens de livestream onthulde Thomas Acda dat er ruim één miljoen mensen zaten te kijken. Daarmee kan je wel stellen dat de uitzending van The Streamers een enorm succes is. En dat is fijn, want dat betekent dat er waarschijnlijk meer concerten zullen volgen. Ook op social media waren veel mensen enthousiast. Dat betekent dat er veel animo is voor nog meer online huiskamerconcerten. Ergens is het ook heel fijn, lui op de bank genieten en meezingen van de grootste Nederlandse sterren. En de grootste ster, of ja maan, van hen allemaal is natuurlijk Maan de Steenwinkel.
Maan is een succes binnen de band. Ze haalt het beste in iedereen naar boven. Zo zette ze eerder Kraantje Pappie voor het blok door hem te laten zingen, met geweldige resultaten, en nu heeft ze weer goud te pakken. En dat komt deze keer in de vorm van een duet met Nick Schilder. Het enthousiaste duo sprong er tussenuit. In een avond vol talent hadden zij toch echt het beste nummer. Misschien het overwegen waard om Nick&Simon te veranderen in Schilder&Steenwinkel.
Wanneer komt de single?

Het hoogtepunt van de avond was dus het optreden van Nick en Maan. Zij deden een eigen versie van Andrea Bocelli en Giorgia’s Vivo per lei. Het duet maakt veel indruk. Het nummer straalt energie en passie uit en is erg meeslepend. Niet geheel onverwachts wordt het duo nu aan alle kanten gesmeekt om een singel van dit nummer uit te brengen. een nummer 1-hit in the making. Ook heeft Maan het achter de schermen erg naar haar zin met ‘legend’ Nick. Zo laat ze zien in haar story op Instagram. Alle tekenen staan dus op groen voor het duo om samen nieuwe muziek te gaan maken. De vraag is dus: Wanneer komt de eerste singel van Schilder&Steenwinkel uit?

nick schilder maan de steenwinkel

Davina en Maan?

Bijzondere duetten lijken een beetje de vaste kracht van Maan te worden. Na optredens met Kraantje Pappie en Nick Schilder en een nieuw nummer met Snelle is dus de vraag wie hierna op haar lijstje staat. Misschien wel zangeres Davina Michelle! Zij zit sinds kort ook bij The Streamers en zingt net als Maan de sterren van de hemel. Maan is in ieder geval blij met Davina in de groep. Het opent in ieder geval de deuren voor weer een geweldige samenwerking.

davina michelle the streamers

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...