Maan de Steenwinkel duikt nu écht onder op vrolijke vakantiefoto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel is aan het genieten van een tropische vakantie. Daar lijkt ze nu onder te duiken voor al het Hollandse drama.

Zangeres Maan de Steenwinkel is er even helemaal klaar mee. De bloedmooie zangeres besluit om Nederland te ontvluchten en een iets warmer gebied op te zoeken. Samen met haar vriendinnetjes reist ze af naar Curacao, waar Maan zich geen zorgen hoeft te maken over het laatste nieuws rondom The Voice of Holland of ander drama wat er speelt. Hier kan ze heerlijk rustig over straat zonder allerlei nare vragen te hoeven beantwoorden. Maan gaat nu alleen een stapje verder en duikt letterlijk onder op het warme eiland.

Lees ook: Gevluchte Maan de Steenwinkel eindelijk opgedoken op foto met privéjet
Maan plaatst spannende foto van onderduiken

Maan besluit dat het toch serieus tijd is om onder te duiken en neemt dat advies erg letterlijk. Met duikpak en al gaat ze een aantal meter diep de zee in. En daar voelt Maan zich zo vrij als een vogel. Metersdiep onder water hoeft zij zich geen zorgen te maken over allerlei vragen over haar tijd bij The Voice of Holland of haar band met voormalig coach Marco Borsato. Maan hoeft zich alleen maar te focussen op alle mooie dingen die ze in het water ziet, zoals de verschillende gekleurde vissen en het prachtige koraal. Het is voor Maan even flink ontspannen na al dat drama wat haar om de oren vliegt de afgelopen tijd.

Maan is extreem blij op zonnige foto

Op de enorm zonnige foto ziet Maan er trouwens extreem vrolijk uit. De zon en de blauwe lucht doen Maan erg goed. Die heeft helemaal geen zin om zich zorgen te maken, die is namelijk veel te druk bezig met genieten. Na het duiken kan Maan haar geluk niet op. Ze vindt haar hele duik ervaring heel erg goed verlopen en heeft absoluut de tijd van haar leven gehad. Op de foto kan je trouwens goed zien waarom Maan tot de mooiste zangeressen van Nederland behoort. Zelfs zonder make-up, die er na het duiken natuurlijk helemaal vanaf is gespoeld, ziet ze er prachtig uit. Er zijn maar weinig vrouwen in Nederland zo knap als Maan de Steenwinkel.

Maan gaat helemaal los op foto in auto

Na haar duik avontuur rijdt Maan terug naar haar hotel. Maar dat kan natuurlijk niet zonder eerst helemaal los te gaan. Wild schudt Maan haar hele heen en weer op de muziek. Met haar verleidelijke pasjes weet Maan haar volgers thuis nog flink te vermaken. Dat is ook niet zo gek, want de beeldschone zangeres weet precies welke moves ze moet laten zien om nog aantrekkelijker gevonden te worden. Daarbij heeft ze een erg leuk oranje pakje aan die nogal veel van Maan laat zien. En dat levert natuurlijk ook wel hele spannende beelden op. Maan weet wel hoe ze een feestje moet bouwen, zelfs als ze in haar eentje is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!