Maan de Steenwinkel draagt spannend leren pakje in nieuwe videoclip

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan is terug! Voor haar nummer Niks Is Heilig heeft ze net de clip uitgebracht en daarin loopt de zangeres rond in een wel erg spannende outfit. 

Zangeres Maan de Steenwinkel heeft weer een extreem goed nummer uitgebracht. En bij een nieuw nummer hoort natuurlijk een net zo’n goede clip. In de videoclip van Niks Is Heilig loopt Maan in een wel heel verleidelijk leren pakje rond. Dat maakt het nu al een van de beste clips die Maan ooit heeft uitgebracht.

Lees ook: Maan de Steenwinkel heeft sessie met Julian Vahle, de zoon van Linda de Mol
De nieuwe look van Maan

Maan imponeert flink met haar nummer, maar nog veel meer met haar nieuwe look. zo verleidelijk zag je Maan namelijk nog nooit. Of het nu haar lieve gele jurkje is, of haar strakke leren pakje, Maan is van alle markten thuis. Ze weet precies hoe ze zich moet kleden om jouw hart sneller te doen kloppen. Al te meer reden om de clip van maan de komende tijd op repeat aan te zetten. Maan is een van de meest prachtige zangeressen van het land en dat wordt in de clip van Niks Is Heilig maar weer eens goed duidelijk.

Een video met power

Maan en haar creative team hebben flink hun best gedaan om van de video een mooi geheel te maken. Toffe dansmoves, gave visuals en strakke beelden maken Maans nieuwe nummer nog even iets vetter om naar te luisteren. Kijk dan ook snel de clip, zodat je met zelf kan zien hoe gaaf het nieuwe nummer van Maan geworden is.

De indringende blik van Maan de Steenwinkel

Met haar indringende blik kijkt Maan je tot in het diepste van je ziel aan. Haar prachtige ogen hypnotiseren je waar je bij staat. Maan is meester in het maken van een verleidelijke blik, en je kan dan ook niet anders dan hopeloos verliefd worden op de beeldschone zangeres. Haar stoere, zwarte outfit is ook absoluut een blijvertje. De strakke kleding accentueert goed Maans prachtige figuur. Met een beetje geluk besluit ze dit pakje ook tijdens haar live optredens aan te trekken, zodat je er nog veel vaker van kan genieten.
Maan maakt al haar dromen waar

De afgelopen jaren heeft Maan al velen van haar dromen in vervulling zien gaan. Zo heeft ze meerdere platina awards gehaald, succesvolle tours afgerond en meerdere grote hits uitgebracht zoals Blijven Slapen, Als Ik Je Weer Zie, Ze Huilt Maar Ze Lacht en Hij Is Van Mij. Maan is een enorm veelzijdig artiest die met alles en iedereen lijkt samen te kunnen werken, altijd persoonlijk en zichzelf blijft en een enorme bak talent met zich mee brengt. Maan heeft al enorm veel bereikt en voorlopig lijkt de sky de limit. Maan maakt hoogstpersoonlijk al haar muzikale dromen waar.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.

Video: Rico Verhoeven krijgt flinke bak kritiek te verwerken na opvallende carrièreswitch

Rico Verhoeven lijkt een flinke carrière switch gemaakt te hebben. Wat vinden zijn fans hier van?