Maan de Steenwinkel deelt bijzondere behind the scenes foto’s van Niks is Heilig

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel heeft net haar nieuwe clip uitgebracht voor haar nummer Niks Is Heilig en deelt daar nu een aantal bijzondere Behind The Scenes foto’s van. 

Zangeres Maan de Steenwinkel heeft nog maar net haar nieuwe nummer Niks Is Heilig uitgebracht, maar het is nu al de hit van de zomer. Het nummer is zeker weer een van de betere singles die Maan op haar naam heeft staan. De bijbehorende clip is ook zeker een bijzondere. In de clip zie je een verleidelijke kant van Maan die normaal niet zo snel naar boven komt. Maan deelt nu bijzondere behind the scenes beelden, zodat je een goed beeld krijgt van hoe het er tijdens het draaien aan toe ging.

Lees ook: Maan de Steenwinkel beleeft avontuurlijke vakantie

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Maan is verleidelijk in zwart

De eerste reeks foto’s die Maan deelt geven al een leuk inkijkje in het schieten van een videoclip. Niet alleen krijg je iets meer te zien van de locaties, ook krijg je meer mee van de sfeer die op set heerste. Die zat wel goed aangezien er heel veel gelachen werd. Vooral Maan was heel vrolijk en blij. En dat straalt echt van haar af. haar prachtige glimlach maakt je gelijk voor de rest van de dag blij. Ook kan je een beetje zien hoe veel moeite het opnemen van zo’n clipje kost. Lekker met golfkarretjes van locatie naar locatie rijden en in de natuur op een klapstoeltje nog even snel je haar goed doen. Het leverde in ieder geval een heel verleidelijke clip op voor Maan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Artistieke Maan polaroids

Behalve de vele telefoonbeelden die er gemaakt zijn achter de schermen heeft Maan ook wat leuke polaroids laten ontwikkelen. Zo kan ze die een mooi plekje geven in haar huis en voor altijd terugdenken aan deze mooie clip. Ook op deze foto’s krijg je als buitenstaander weer een goed beeld van hoe werken met Maan nu eigenlijk is. En zo te zien is dat voornamelijk heel gezellig. Maan lijkt een heel chill persoon en het ziet eruit alsof ze altijd in een goede bui is. Daarbij ziet ze er, in alle verschillende kledingsetjes die ze voor de clip draagt, echt hartstikke goed uit. Dus het zal voor de mensen op set ook geen straf geweest zijn om met Maan te mogen werken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Kijk snel de nieuwe clip van maan

De clip van Niks Is Heilig is een artistiek hoogtepuntje. Niet alleen is de muziek heel fijn  om naar te luisteren, ook is de video goed geschoten en ziet alles er strak uit. Inclusief het latex pakje waar Maan de halve clip in rond loopt. Dat is zeker wel de moeite waard om even te bekijken. Kijk hier onder dan ook gauw de clip, zodat je precies weet waarom iedereen er zo van geniet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting laat zich afknellen in super strak topje

Suzanne Schulting heeft altijd super goed door welke outfits haar lichaam echt een plezier doen. Zo ook deze keer met dit strakke topje. 

Foto: Beeldschone actrice Carré Albers knalt bijna uit haar topje in speedboot

De beeldschone actrice Carré Albers heeft een foto geplaatst waar ze bijna spijt van kreeg. De knappe actrice knalt bijna uit haar topje. 

Video: Merel Ek schaamt zich dood na pikant filmpje bij Vandaag Inside

Merel Ek wordt weer heerlijk op de hak genomen door de heren van Vandaag Inside. Merel begint zich sterk af te vragen wat ze nog bij het programma doet.