Maan de Steenwinkel brengt nieuw nummer uit met Bente Fokkens

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is feest, want Maan de Steenwinkel heeft weer een nieuw nummer. Vanacht om 00:00 komt de single Nee is Nee uit die ze samen met zangeres Bente Fokkens heeft gemaakt.

Maan de Steenwinkel staat erg bekend om haar bijzondere samenwerkingen. Zo zal iedereen nog wel haar duetten met Kraantje Pappie en Nick van Nick&Simon herinneren. Ook haar partnership met Snelle leverde de zangeres een geweldige plaat op. En deze keer lijkt ze weer muzikaal goud te pakken te hebben. Samen met zangeres Bente Fokkens brengt Maan een nieuwe single uit met de pakkende naam Nee is Nee.

Lees ook: Maan gaat los met de meiden bij The The Streamers

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Kan niet wachten…

Zelf kan de zangeres niet wachten tot het nieuwe nummer live gaat. Je moet het Maan nageven, ze is een van de meest enthousiaste personen op de aardbodem. En ze is heel goed uit het onderste boven halen als het gaat om haar samenwerkingen. Ze probeert altijd het allerbeste uit haar muzikaal partner omhoog te brengen. Het kan dan ook niet anders of dit nummer gaat weer een regelrechte hit worden voor de zangeres. Daarmee blijft Maan de komende tijd nog even staan aan de top van de hitlijsten.

The Voice United

Behalve dat het beide erg aantrekkelijke vrouwen zijn met een erg goede stem, hebben Maan en Bente nog wel meer met elkaar gemeen. Zo trekken ze zich beide weinig aan wat anderen zeggen en hebben ze allebei in The Voice gezeten. Bente was destijds wel een stukje jonger dan Maan toen die mee deed. Maar ze was toen al geweldig. Dat zal in de tussentijd weinig veranderd zijn. Aangezien ze zo op elkaar lijken, kan het dus zomaar zijn dat er binnenkort geruchten opduiken over Marco Borsato en Bente. Je weet het nooit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Bente wie?

Voor wie Bente nog niet kent, onthoud haar naam goed. De actrice en zangeres is een rijzende ster in Nederland. Het is een kwestie van tijd voordat ze eigenhandig het medialandschap heeft veroverd. Behalve haar optreden bij The Voice Kids, kan je Bente misschien herkennen van films als Misfits, Kappen!, en Loenatik. Langzaam breekt Bente door in zowel de film als de muziekwereld. En in tegenstelling tot Maan bijvoorbeeld, heeft Bente best een beetje een ondeugende kant die ze af en toe laat zien. Daarmee kan Bente wel eens de volgende Maan de Steenwinkel worden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@bente_mf)

Hand in hand

In de clip dragen Maan en Bente erf opvallende pakjes. Heel kleurrijk en een beetje uitdagend. Nu is de clip ook wel een beetje zo ingestoken, lekker tegendraads. In vol glittertenue voert Maan haar nieuwe nummer op. De clip is wel een beetje spannend bedoeld. Zo houden in de clip Maan en Bente even elkaars handje vast terwijl ze met een ondeugende blik richting de camera kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Voetbaltalkshow VTBL onthult verrassende vaste gast

Voetbal-talkshow VTBL is binnenkort weer te zien op tv! Met nieuwe gasten, en één wel heel verrassende gast..

Foto: Viaplay-presentatrice Amber Brantsen viert F1-zomerstop aan het zwembad

Amber Brantsen heeft eindelijk vakantie! En de presentatrice viert dat met zomerse kiekjes van haar heerlijke tripje...

Foto: Wielrenster Marianne Vos keihard beroofd vanwege verboden hondjes-houding

Marianne Vos leek een mooie wielerkoers te gaan winnen, maar kreeg naderhand te horen dat ze gediskwalificeerd was. Dat kwam door deze opvallende 'hondjes-achtige' houding...