Maan de Steenwinkel beleeft avontuurlijke vakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ze heeft net een nieuwe single uit, dus besluit Maan de Steenwinkel om van dat succes te genieten tijdens een avontuurlijke vakantie.

Zangeres Maan de Steenwinkel leeft momenteel op een roze wolk. Haar nieuwste single Niks Is Heilig gaat als een speer. Maan besluit om maar eens goed te gaan genieten van haar succes. Samen met haar beste vriendinnetjes pakt ze haar koffers. De drie meiden gaan op een spannende en avontuurlijke vakantie. Gelukkig leggen ze alles vast in hun Instagram stories zodat jij gewoon kan mee genieten.

Lees ook: Maan de Steenwinkel draagt spannend leren pakje in nieuwe videoclip

 

View this post on Instagram

 

A post shared by L ⚡️ M ⚡️ L (@bybadboys_)

Een bumpy ride met Maan

De vakantie begint al goed. Maan zit achterin de wagen, waar ze als een soort superster wordt rondgereden door haar vriendinnen. De rit is alleen iets heftiger dan verwacht en Maan wordt flink heen en weer geschud. Het leverde haar een lekker wild kapsel op.

Maan in de volle zon

Toen het trio eenmaal op bestemming was, ging de zon alweer wat dalen. Het zorgde ervoor dat het mooie gezicht van Maan nog net even wat mooier uitkwam. En dus moest er even een artistieke foto genomen worden achterin de auto. Gelukkig had Maan snel de tijd genomen om haar wilde haren nog even te fixen.

De hakken van Maan de Steenwinkel

Maar toen moesten de meiden een deel lopen naar hun bestemming. En daar hadden ze niet heel goed rekening mee gehouden. Zeker Maan niet, die op de meest hoge hakken die ze kon vinden op pad was gegaan. En hoewel ze haar wel geweldig staan, is het niet het meest handige schoeisel voor een pad vol aarde en stenen. Niet de meest slimme keuze dus.

Het gaat net aan goed

Toch hadden de dames de grootste lol met het afdalen naar hun bestemming. Het ging een paar keer bijna fout, maar de vriendinnen wisten zich nog aan elkaar vast te pakken. Anders was het een iets ander ritje naar beneden geworden.

Maan en de meiden komen toch nog op hun bestemming

Na veel moeite kwamen Maan en haar meiden, ondanks het gedoe met de hakken, toch nog aan op bestemming. En dat betekende dat de vakantie pas echt kon beginnen. De meiden gingen eens flink uitpakken om Maan haar nieuwste single te vieren.

Een ‘lekker’ drankje

Bij een leuke vakantie met de meiden hoort natuurlijk een beetje drank. De ene cocktail na de ander werd bij het trio op tafel gezet. Haar vriendinnen waren daar erg blij mee, maar Maan had iets meer moeite met de drankjes. Die waren toch niet helemaal wat ze er van had verwacht. Nu maar hopen dat de drank niet Maans stemming te veel beïnvloed op haar heerlijke meidenvakantie.

Een mooi uitzicht voor Maan

Waarschijnlijk komt het ook wel goed met Maan op haar vakantie. Ze kon namelijk niet wachten om zoveel mogelijk foto’s en filmpjes te delen met de buitenwereld. Voor Maan is het dus even bijkomen op deze mooie plek, zodat ze weer uitgerust aan haar volgende nummer kan beginnen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nochtli trekt sportbroekje naar beneden

Nochtli Alvarez is misschien niet de meest bekende Youtuber en influencer van het land, maar bewijst met haar prachtige foto's en video's dat je haar zeker moet volgen. 

Video: Sylvana IJsselmuiden wordt geplet in treincoupé

Sylvana IJsselmuiden is iemand waar anderen meestal voor aan de kant gaan, maar nu wordt ze in de trein helemaal geplet.

Foto: Zangeres Elize schudt met achterkant na spannende ontmaskering

Zangeres Elize schudt wild met haar achterkant tijdens een live optreden. Terwijl ze aan het schudden is, wordt haar ware identiteit ook nog eens ontmaskerd op tv!