Maan de Steenwinkel barst uit voegen met foto van strak pak

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De concerten van Maan de Steenwinkel zijn een feestje om naar te kijken. Want Maan trekt elke keer de meest strakke pakjes tevoorschijn.

Maan de Steenwinkel is op het moment de grootste artiest van Nederland. Haar concerten verkopen al praktisch uit voordat de tickets online staan. Elke zaal waar ze optreed zit bomvol. En met zoveel ogen op haar gericht weet Maan dat ze de mensen wel een show moet geven waar ze van kunnen genieten. Maan weet gelukkig waar ze mee bezig is. Voor elk optreden trekt ze haar meest strakke pakjes aan. Dan hebben de mensen tijdens het luisteren naar het engelengezang van Maan ook nog iets leuks om naar te kijken. Want Maan weet, ook het oog wil wat tijdens een concert.

Lees ook: Maan de Steenwinkel neemt je mee op onvergetelijk avondje met wilde foto
Maan goes back to the 70s

Met haar strakke spijkerkleding en grote gele zonnebril gaat Maan helemaal terug naar de jaren 70. Het is een look die haar zeker niet misstaat. Al is het maar omdat zo alle vormen van Maan goed uitkomen. Ze maakt er ook zelf een gigantisch feestje van. Lekker wild danst ze op het podium. Maan voelt zich on zo’n strak pakje helemaal thuis en het ziet er op de foto dan ook uit alsof ze het enorm naar haar zin heeft. Voor Maan is optreden ook een feestje, omdat ze weet dat ze in één avond honderden mensen tegelijk heeft vermaakt. Sommige met haar zang en de rest et haar zwoele pasjes en strakke broekjes. Voor ieder is er wat wils. Of je nu houdt van goede zang of van een goed gevormd in een strak pakje, de concerten van Maan de Steenwinkel zullen je absoluut niet teleurstellen.

Een goede afleidingstactiek

Misschien zijn al die leuke danspasjes en strakke pakjes wel een grote afleidingsmanoeuvre. Stel dat Maan een valse noot zingt, dan merkt niemand dat op, omdat haar publiek veel te druk is met kijken naar haar schuddende heupen. In dat opzicht is het natuurlijk een hele slimme zet van Maan om altijd van die leuke outfits aan te trekken. Daarmee zijn haar optredens eigenlijk altijd goed, zelfs als ze een iets mindere dag te pakken heeft.
Maan is niet te stoppen

Maan is niet meer te stoppen. Ze heeft een succesformule gevonden die ze voorlopig niet meer loslaat. En dat is maar goed ook. Maan speelt voor volle stadions. Met haar concerten vermaakt ze duizenden mensen. Die mogen namelijk de hele avond naar de leuke pakjes van Maan kijken, terwijl ze wild, zwoel en verleidelijk over het podium beweegt. Dat is helemaal geen verkeerde besteding van je avond. Maan weet met haar outfits altijd te verrassen. Met Maan in haar strakke pakjes heb je het eigenlijk altijd wel naar je zin. Ieder concert is dan ook een feestje om bij te mogen zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener?