Maak kennis met de knappe dochters van bekende Nederlanders

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Deze zéér knappe dames hebben in ieder geval één ding gemeen: ze hebben een bekende Nederlanders als vader of moeder.

Moïse Trustfull

Haar moeder, Quinty Trustfull kennen we natuurlijk allemaal wel. Wat echter niet iedereen weet is dat Quinty een minstens net zo knappe dochter heeft: Moïse Trustfull. Net als Quinty, is ook dochter Moïse op televisie te bewonderen. Ook heeft de brunette haar eigen kledingwinkel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MOÏSE TRUSTFULL (@moisetrustfull) op

Emma Deckers

Emma Deckers is, haar achternaam zegt het al, de dochter van voormalig topmodel Daphne Deckers. In plaats van de blonde lokken van moeders, heeft deze dame prachtige bruine krullen. Emma Deckers is overigens een internationale schoonheid, en woont al sinds 2017 in Los Angeles.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Emma Deckers (@emmadeckers) op

Demi de Boer

Demi de Boer is de dochter van oud-voetballer Ronald de Boer. In tegenstelling tot haar vader verkiest Demi echter het influencen boven het voetballen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Demi de Boer (@demiideboer) op

Irem Lourens

Irem Lourens lijkt als twee druppels water op mama Fajah Lourens. De 20-jarige Irem gaat net als haar moeder lekker op Instagram en tikte onlangs de 20.000 volgers aan. Al hopen we wel dat de Fajah-kopie wat vaker gaat posten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Irem Lourens (@iremlourens) op

 

Laatste nieuws

Foto: Nochtli trekt sportbroekje naar beneden

Nochtli Alvarez is misschien niet de meest bekende Youtuber en influencer van het land, maar bewijst met haar prachtige foto's en video's dat je haar zeker moet volgen. 

Video: Sylvana IJsselmuiden wordt geplet in treincoupé

Sylvana IJsselmuiden is iemand waar anderen meestal voor aan de kant gaan, maar nu wordt ze in de trein helemaal geplet.

Foto: Zangeres Elize schudt met achterkant na spannende ontmaskering

Zangeres Elize schudt wild met haar achterkant tijdens een live optreden. Terwijl ze aan het schudden is, wordt haar ware identiteit ook nog eens ontmaskerd op tv!

Gerelateerde berichten