Maak kennis met de knappe dochters van bekende Nederlanders

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Deze zéér knappe dames hebben in ieder geval één ding gemeen: ze hebben een bekende Nederlanders als vader of moeder.

Moïse Trustfull

Haar moeder, Quinty Trustfull kennen we natuurlijk allemaal wel. Wat echter niet iedereen weet is dat Quinty een minstens net zo knappe dochter heeft: Moïse Trustfull. Net als Quinty, is ook dochter Moïse op televisie te bewonderen. Ook heeft de brunette haar eigen kledingwinkel.

Emma Deckers

Emma Deckers is, haar achternaam zegt het al, de dochter van voormalig topmodel Daphne Deckers. In plaats van de blonde lokken van moeders, heeft deze dame prachtige bruine krullen. Emma Deckers is overigens een internationale schoonheid, en woont al sinds 2017 in Los Angeles.

Demi de Boer

Demi de Boer is de dochter van oud-voetballer Ronald de Boer. In tegenstelling tot haar vader verkiest Demi echter het influencen boven het voetballen.

Irem Lourens

Irem Lourens lijkt als twee druppels water op mama Fajah Lourens. De 20-jarige Irem gaat net als haar moeder lekker op Instagram en tikte onlangs de 20.000 volgers aan. Al hopen we wel dat de Fajah-kopie wat vaker gaat posten.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!