Luxe poes Hila Noorzai vertoont divagedrag met privélounge tijdens opnames Wie Is De Mol?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Hila Noorzai blijkt een exclusieve ‘privé lounge’ te hebben tijdens opnames Wie is de Mol? De presentatrice kijkt toch bedrogen uit te komen…

Onthullingen op set Wie Is De Mol

Stralende ster Hila Noorzai wind er geen doekjes om. Tijdens de opnames van het razende populaire televisieprogramma heeft ze even tijd voor zichzelf nodig om op te laden. Hoewel de crewleden hun uiterste best hebben gedaan om een ruimte in te richten voor ‘Queen Hila’, is het voor haar bij lange na niet genoeg. Hila’s ware aard lijkt naar boven te komen en wij bieden je een unieke blik achter de schermen.

De Gouden Troon van Noorzai

Hila Noorzai bekend om haar stijlvolle voorkomen weet precies hoe ze van een rustmoment een koninklijke ervaring moet maken. Het vertoon van de privélounge is de perfecte reflectie van haar publieke imago: stijlvol en met een vleugje divagedrag. Fans lijken haar online te bewonderen om hoe ze er elke keer weer in slaagt om de beste versie van zichzelf te laten zien. Noorzai verwacht blijkbaar een troonzaal en geen ‘kleine viplounge’ van de crew. Laat de WIDM-kandidaat hier perongeluk een totaal andere kant van zichzelf zien?


Bronnen melden dat ze Hila nog nooit zo gemeen hebben zien kijken bij de aanblik van de vip-lounge. Simone Hofs onderstreept nog eens wat een genot zo’n dergelijke ruimte geweest moet zijn ‘Echt zo’n heerlijke frisse caravan!’.

Voorkeursbehandeling voor Hila Noorzai

Er gaan speculaties rond over de voorkeursbehandelingen die Hila lijkt te ontvangen bij WIDM. Er zouden geheimen zijn gedeeld door de crew. Is het slechts toeval dat Hila nu als het ware een vip-behandeling krijgt? Insiders suggereren dat ze dat de ongewone behandeling vanuit het team te danken is aan meer dan alleen haar presenteertalent..

Oordeel zelf, is Hila een ‘dramaqueen’ of een heeft deze dame van stand het recht te klagen over de ‘gouden troon’ in haar mobiele vertrek?

Hila Noorai prive lounge

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!