Lucky Frenkie: Mikky Kiemeney deelt ongelofelijke foto’s van strak lijf kort na bevalling

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Frenkie de Jong heeft maar geluk met zo’n mooie vrouw als Mikky Kiemeney. Zelfs kort na de bevalling van hun zoon ziet ze er alweer topfit uit.

Eind november beviel de vrouw van Frenkie de Jong, Mikky Kiemeney van hun zoon Miles. Veel vrouwen kunnen alleen maar dromen van het strakke dat ze voor hun zwangerschap hadden, maar Kiemeney heeft er duidelijk geen moeite mee om haar weer in vorm te krijgen.

Mikky Kiemeney

Op foto’s die ze deelt op Instagram is te zien dat Kiemeney alweer volop aan het sporten is. Van een buikje is allang niets meer te zien en haar ziet er weer topfit uit. Misschien heeft ze nog wat tips gekregen van haar man Frenkie. Als topsporter weet hij natuurlijk als geen ander hoe je je in vorm kunt houden. Klik op deze link om de foto’s zelf te bekijken.

Frenkie de Jong heeft geluk met Mikky Kiemeney

Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney zijn al lange tijd bij elkaar en hebben dan ook een erg goede relatie. Toen Frenkie de Jong hoorde dat hij niet mee kon doen aan het EK was dat erg moeilijk voor hem. Gelukkig had hij steun van zijn vrouw en zorgde zij voor genoeg afleiding. Nu Oranje het steeds beter doet en verder komt in het EK zal het lastig zijn voor De Jong om daar niet bij te zijn. De steun van zijn vrouw waar hij op kan rekenen zal voor hem dan extra van pas komen.

Mikky en Frenkie

Meer zien van Mikky Kiemeney op Instagram

Mikky Kiemeney is erg actief op Instagram en deelt regelmatig foto’s van haar gezinnetje. Ook plaatst ze regelmatig foto’s van hun vakanties, tripjes samen en natuurlijk haar trainingen in de sportschool. Als je daar meer van wilt zien kun je hier klikken om op haar Instagram pagina te komen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...