Losgeslagen Davina Michelle rent publiek in en laat ze flink stuiteren (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Davina Michelle doet tijdens haar concert iets enorm geks; ze rent naar haar fans toe en laat alles vanaf dichtbij op-en-neer stuiteren!

Zangeres Davina Michelle heeft een optreden gegeven in Friesland. Dit evenement heette Stoke City Goutum. Je zou misschien denken dat dat in Engeland ligt, maar nee, het is echt een plekje in het noorden! In het dorpje is er een driedaags evenement, waar meerdere artiesten komen. De bekendste dit jaar was toch wel echt Davina Michelle. Zij kwam met de hele band erbij en ging los op het podium. Zo los dat alles wat mannen op en neer willen zien stuiteren, ook echt aan het stuiteren waren! En het mooie was dan ook natuurlijk dat het allemaal vanaf dichtbij gebeurde, ze rende namelijk naar het publiek toe om ze alles goed te laten zien en horen.

Bekijk de volledige video nu zelf hier!

Davina Michelle optreden

Davina Michelle beloont volgers met haar mooie foto’s

De leuke blondine Davina Michelle is vaak lief naar haar volgers. Ze zet de ene na de andere mooie foto online. En dat vinden haar fans natuurlijk geweldig. Die kunnen namelijk elke keer weer genieten van de mooie vormen van Davina. De concerten van de zangeres moeten dan ook een spektakel zijn om te zien als je deze pakjes als voorbeeld neemt. Met haar geweldige figuur weet ze al haar mannelijke fans volledig te betoveren!

Davina Michelle

Mooie plaatjes van Davina Michelle doen het altijd goed

Davina Michelle krijgt altijd genoeg positieve reacties onder haar foto’s. Die plaatjes doen het ontzettend goed bij haar publiek. Ze genieten dan van alle mooie kiekjes die Davina voor hen heeft gemaakt. De leuke zangeres denkt dan ook veel aan haar fans. Ze is altijd bezig om hen een betere ervaring te geven. En een mooie foto hoort daar zeker bij. Met haar plaatjes weet Davina ervoor te zorgen al haar fans gelukkig te houden.

Meer zien van Davina Michelle kan op Instagram

Wil je nou meer zien van Davina Michelle? Neem dan een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst ze regelmatig leuke kiekjes of updates van haar leven. Het is het zeker waard om even een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.

Maan de Steenwinkel schudt met haar achterste in leren pakje (video!)

Maan de Steenwinkel is weer terug van weggeweest. Niet alleen heeft ze nieuwe muziek, maar ook een hele nieuwe look!