Gemene vrouwen van Boer Rob vliegen elkaar in de haren bij BZV

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In Boer Zoekt Vrouw zijn de boeren en boerinnen druk op zoek naar die liefdespartner die hen wilt gaan vergezellen op de boerderij. Deze zoektocht staat in het teken van veel ongemakkelijke dates, logeerpartijen, en ook een aantal sneren naar de andere kandidaten die het hart van een boer proberen te veroveren. Bij de dames van Rob ontstaat nu al een conflict…

Boer Rob springt tussen Wendy en Silvia

Het is tijd voor de logeerpartijen met de drie overgebleven dates voor de boeren. Iedere boer(in) heeft nog maar drie dates over die een week lang zullen komen meedraaien op de boerderij van de boer.

Boer Rob laat in een video vast zien wat hij allemaal op zijn terrein heeft staan. Hij heeft een fruitteeltbedrijf en daarnaast ook nog paarden. In de video brengt Rob met zijn drie vrouwen een bezoekje aan een drachtig paard dat gevoerd moet worden. Niet iedereen bleek erop voorbereid te zijn om de wei in te gaan, want Wendy had een erg kort jurkje aangetrokken voor de gelegenheid. Dit viel niet in goede aarde bij de andere twee dames die stikjaloers zijn op Wendy. De lange Wendy probeert onhandig te hurken met haar jurk om het paard te voeren maar dit gaat haar niet soepeltjes af: ‘ik ben er totaal niet op gekleed om te bukken!’. Silvia haakt hier op in door te zeggen ‘Ja jij trekt een jurkje aan naar een boerderij’ en geeft Wendy daarmee een flinke sneer.

 

Sonja en Wendy doen kattig tijdens logeerweek BZV

Dat de dames al flink aan het katten zijn naar elkaar blijkt ook uit een andere opmerking die wordt gemaakt tijdens de uitzending. De dames gaan het voer scheppen voor het paard en daarbij vindt Wendy dat Sonja veel te weinig eten in haar bakje heeft gestopt. Er is duidelijk te zien dat Sonja deze opmerking niet waardeert en deelt een sneer uit. “Zo wel goed, Wendy?’ en ze laat een voller bakje zien. ‘Dat begint ergens op te lijken’ zegt Wendy terug. De spanning is voelbaar tussen de dames en dat zal niet fijn zijn voor Rob om mee om te moeten gaan. Als je goed kijkt is in dit fragment zelfs te zien dat Sonja uithaalt naar Wendy! Hieronder is de vlakke hand van Sonja richting het hoofd van Wendy te zien op stil beeld.

Sonja deelt een klap uit aan Wendy op de boerderij van Rob

Kijkers smullen van ‘catfight’ tussen vrouwen van Rob

De reacties van kijkers op de video vinden het grappig dat de dames zo fel op elkaar reageren en iemand zegt dat de concurrentiestrijd duidelijk begonnen is. Het wordt nog interessant om te zien of Rob uiteindelijk kiest voor Sonja, Silvie of Wendy. Wendy lijkt in ieder geval het minst in de smaak te vallen bij de andere twee dames.

Lees ook: Boer Jouke duikt meteen tussen de benen van zijn dates bij Boer Zoekt Vrouw

Boer Hans sluit zich op in slaapkamer

Margriet, Dinie en Annette zijn de drie gelukkigen die naar de paardenfokkerij in Brabant van Hans mogen komen om een week te komen logeren. De galante Hans heeft voor de vrouwen vast een bloemetje klaargelegd en is volledig voorbereid op deze bijzondere week. Zelf slaapt hij in een slaapkamer naast de dames en dat is voor Hans nog best even spannend. In een video van het moment dat Hans de dames naar hun kamers wijst zegt Hans dat hij met twee sloten op de deur zal gaan slapen. Bedoelt de boer hiermee dat hij zich anders niet kan inhouden om stiekem naar de kamer van een van zijn vrouwen te sluipen? Of wilt hij gewoon een ongestoorde nachtrust tijdens de logeerweek?

Boerin Janine negeert mannen tijdens logeerweek

De mannen die nog bij Janine op de boerderij mogen komen logeren zijn Sander, Michiel en Christiaan. De mannen hebben er veel zin in, maar voor Janine is het nogal overweldigend. Ze staan continu om haar heen en dat maakt haar merkbaar zenuwachtig. Ze vraagt de heren te gaan zitten in een andere ruimte terwijl zij een avondmaal voor ze bereidt. Michiel doet vanaf de bank een poging om nog een gesprekje met boerin Janine aan te knopen en vraagt of dit de eerste keer is dat ze keukenprinses is, maar Janine negeert deze vraag volledig en focust zich op het eten. Ze heeft al haar aandacht klaarblijkelijk nodig voor het bereiden van de maaltijd. De mannen lachen erom maar eigenlijk is het natuurlijk enorm ongemakkelijk.

Lees ook: Boerin Janine knalt bijna uit elkaar van zenuwen bij Boer Zoekt Vrouw

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sven Mislintat maakte zelfde fout als Marc Overmars: kostten deze stiekeme appjes hem de kop?

Natuurlijk is het nog steeds een zooitje bij Ajax. En je raadt het niet, het heeft weer alles te maken met verborgen appjes in de club. 

Video: Lenige Marijn Kuipers laat fans dromen over haar bedprestaties

Marijn Kuipers slaat weer toe: met dit zéér suggestieve filmpje heeft ze al haar volgers aan het watertanden. 

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.