Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

In een post op Instagram laat Logan Paul weten dat hij binnenkort vader wordt. Op de foto is te zien dat hij samen met een blonde dame die ontzettend op Jutta Leerdam lijkt een foto van de echo’s toont. Hoewel Logan en Jake Paul natuurlijk een soortgelijk leven leiden, delen ze natuurlijk niet hun grote liefdes met elkaar. Logan staat op de foto dus ook niet te zoenen met Jutta, maar met zijn verloofde Nina Agdal. Dit beroemde Deense model Paul is in in de herfst van 2024 uitgerekend.

Logan Paul is duidelijk serieus over zijn relatie met model Nina Agdal. Een aantal maanden geleden vroeg hij Nina al ten huwelijk, ondanks dat ze pas een jaar een relatie hadden. Voor Nina Agdal is het hopen dat die bruiloft er binnenkort komt, anders is de kans groot dat het model door de zwangerschap niet meer in haar bruidsjurk past.

Jutta Leerdam en Nina Agdal hebben niet alleen dezelfde knappe looks

Het mag duidelijk zijn de de broers Logan en Jake Paul op hetzelfde type vallen. De vriendin van Logan Paul is met haar lange blonde haren en knappe uiterlijk een lookalike van haar schoonzusje Jutta Leerdam. Niet alleen in looks lijken Jutta en haar dubbelganger Nina Agdal op elkaar, de meiden zijn ook allebei erg sportief.

Waar Jutta Leerdam hard bezig is om haar schaatscarrière een boost te geven, doet Nina Agdal dat met haar fitness carrière. Ze vindt het erg belangrijk om een gezond leven te hebben en lanceerde zelfs haar eigen fitnessmerk. Met ’the agdal method’ wil Nina anderen stimuleren om ook te bewegen. De workouts zijn makkelijk vanuit huis te doen en dus voor iedereen toegankelijk.

Nina Agdal

Meer zien van Jutta Leerdam en Nina Agdal doe je op Instagram

Wil je meer mooie plaatjes zien van Jutta Leerdam en model Nina Agdal? Op hun Instagram pagina’s plaatsen de dames regelmatig foto’s uit hun privéleven. Bekijk hier het Instagram account van Jutta Leerdam en klik hier voor het Instagram account van Nina Agdal.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Bertrie Wierenga duwt haar eigen klaprozen flink tegen elkaar aan in zomers jurkje

Bertrie Wierenga weet haar grote troeven helemaal tegen elkaar aan te persen terwijl ze omringd is door bloemen en een zomers jurkje draagt!

Emma Heesters drukt in auto op knopje en krijgt hem zo omhoog (video!)

Emma Heesters drukt op haar knopje in de auto en zorgt hiermee voor flink wat beweging. Ze schrikt er zelfs een beetje van. 

EK Voetbal: Matthijs de Ligt hoopt dat hij na wedstrijden even langs mag wippen bij vrouw Annekee

Matthijs de Ligt en Annekee Molenaar zijn pas net getrouwd. Nu moet Matthijs meteen naar Duitsland voor het EK, maar hij hoopt wel even langs te mogen wippen bij zijn vrouw.