Lisa Vol van OG3NE laat eindelijk weer van zich horen met foto op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

OG3NE zangeres Lisa Vol was een tijd stil op Instagram. Nu ze eindelijk weer een foto deelt weten we waarom de zangeres even afwezig was.

Het was alweer even geleden dat Lisa Vol iets van zich liet horen op Instagram. Nu de zangeres van OG3NE eindelijk weer een nieuwe foto heeft geplaatst weten we de reden van haar afwezigheid. Ze heeft een succesvolle week gehad en een daar heeft ze het maar druk mee gehad de afgelopen tijd. Lisa Vol was deze week niet alleen te vinden bij de première van de Aladdin-musical, maar had ook meerdere theatershows en tv-opnames. Ondanks de drukte laat de zangeres weten dat de week “ON FIRE” was.

 

View this post on Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

Lisa Vol tourt er op los dit theaterseizoen

Het theaterseizoen is weer begonnen en ook Lisa en haar zussen van OG3NE zijn begonnen aan hun tour 2021/2022. Dit jaar doen ze niet één maar twee tours: een Engelstalige en een Nederlandstalige. In de coronaperiode heeft het trio meerdere online streamingconcerten met succes gegeven. Daarom geeft Lisa Vol met haar zussen Amy Vol en Shelley Vol, nu het weer kan, de Sweet Harmony Tour ‘The Home Isolation Edition’. Dat de samenzang van de drie zussen bijna magisch is gaan ze in de tour opnieuw bewijzen. Dat doen ze dit jaar ook in een tweede tour, die start in december. In Samen uit, samen thuis zingt OG3NE, natuurlijk op hun eigen manier, de mooiste Nederlandstalige nummers. Niet gek dat Lisa even afwezig was want in één week heeft ze alweer twee shows achter de rug. Ze heeft dus genoeg op haar bord met de voorbereidingen voor de aankomende drukke periode.

Lisa Vol is weer terug foto

Lees ook: Zangeres Amy Vol van OGENE draagt strakke pakjes in nieuwe foto’s

Lisa, Amy en Shelley in het zwart bij de première van Aladdin

De zussen van OG3NE waren ook te zien op de paarse loper bij de Aladdin première. De Nederlandse musical wordt eind 2021 en begin 2022 vertoond in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Helaas doen de zussen zelf niet mee aan de musical en kwamen ze enkel als gast. Op de Instagram foto van Lisa Vol is te zien dat het trio er in mooie chique kleding bijliep. Lisa en Shelley droegen een korte zwarte jurk en Amy was wat warmer gekleed in een zwarte pantalon. In de video waarin Lisa Vol en haar zussen tijdens de première geïnterviewd worden heeft ze het geluid verwijderd. Toch zouden we graag willen weten wat de zangeres tegen RTL Boulevard te zeggen heeft.

Aan welk tv-programma zou Lisa Vol meedoen?

Onder de foto staat dat ze ook bezig is geweest met tv opnames. We kunnen natuurlijk verwachten dat Lisa gevraagd kan worden voor Nederlandse (spel)programma’s omdat ze bekend is. Toch hebben we nog niks gehoord over tv-programma’s waar Lisa aan meedoet of aan mee gaat doen. Vaak als OG3NE op tv is treden ze op of klinkt er gezang. We hopen ook dat we Lisa Vol en haar zussen binnenkort in een andere setting op tv kunnen zien!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Heleen van Royen geeft volgers nachtzoen met flink inkijkje

Heleen van Royen is niet vies van het maken van een verleidelijke foto. De schrijfster zou dat gerust haar nieuwe hobby kunnen noemen. 

Foto: Zwetende Danique Hosmar ligt op rug na inspannende sessie

De knappe blondine Danique Hosmar heeft weer een flinke sportsessie erop zitten, en dat levert een zweterig kiekje op! 

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag!