Lisa Vol toont gewaagde jurk op onvergetelijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lisa van OG3NE weet goed hoe ze een moment onvergetelijk moet maken. Bijvoorbeeld door een gewaagde jurk aan te trekken.

Zangeres Lisa Vol is over het algemeen het braafste zusje van OG3NE. Waar haar zusjes Amy en Shelley wat sneller een spannend jurkje aan zouden trekken, houdt Lisa het meestal bij de keurige outfits. Maar soms verbaast ze haar volgers met een gewaagd jurkje waar niemand omheen kan. Dan straalt ze aan alle kanten. Lisa toont met het jurkje een verleidelijke kant van zichzelf die ze normaal verborgen houdt. Maar als dit het resultaat is van Lisa die zich iets verleidelijker probeert op te stellen, dan kan je dat eigenlijk alleen maar toejuichen. Lisa Vol in een ondeugend zwart jurkje is alles wat je ooit hebt willen zien namelijk.

Lees ook: Lisa Vol van O’G3NE spat van je scherm met deze verbluffende foto!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

Lisa vermaakt een vol Carré in haar jurkje

Hoewel Lisa niet vaak de spannende jurkjes uit de kast trekt, doet ze dat maar al te graag voor speciale gelegenheden. Een uitverkocht Carré bijvoorbeeld, waar de dames van OG3NE laatst hun concert gaven. Het moet vast weer even wennen zijn geweest voor Lisa om voor zoveel mensen op te treden. En als er dan zoveel trouwe fans staan om haar prachtige stem te horen, dan verdienen die natuurlijk ook een kleine beloning. Daarom besloot Lisa haar volgers te trakteren op het onthullende jurkje, waarin je goed alle prachtige vormen van Lisa haar lichaam kon aanschouwen. Met een beetje geluk wordt dit gewoon de vaste look van Lisa, dan heb je altijd wat om naar uit te kijken, bij de concerten van OG3NE.

Lisa wisselt even naar een korter jurkje

Voor wie dacht dat het niet beter kon worden is er goed nieuws. Voor de tweede helft van haar concert wisselde Lisa nog even van outfit. Haar zwarte mooie jurkje liet ze backstage liggen en ze kwam op in een glinsterende gouden jurk. Deze was ook aanzienlijk korter dan de vorige. Maar daar zullen weinig mensen over geklaagd hebben tijdens het spectaculaire optreden. Tijdens al het dansen vloog het jurkje van Lisa van links naar rechts en kreeg je van de aantrekkelijke beentjes van de zangeres ook nog genoeg te zien. Lisa weet met haar jurkjes enorm goed te verleiden. En ze kent de belangrijkste truc van het verleiden, niet te vaak iets laten zien. Juist omdat ze zo weinig in de spannende jurkjes verschijnt, worden de momenten dat ze die draagt zo speciaal.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

Lisa is een waar prinsesje

Niet alleen op het podium is Lisa een prinsesje in haar magische jurk. Zo ging Lisa onlangs naar Disneyland, waar ze tussen de andere prinsessen zich helemaal thuis voelde. In een warme en aantrekkelijke outfit huppelde Lisa door het hele park heen. Het deed Lisa goed, want na haar dagje Disneyland had ze weer voldoende energie om een vol Carré te entertainen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Foto: Christina Curry scheert zich op vreemde plek

Christina Curry, de dochter van Patricia Paay, deelt een bijzondere video met de buitenwereld waarbij ze zich op een vreemde plek scheert. 

Foto: VI-barvrouw Ashley Zaat straalt in doorzichtig jurkje

Ashley Zaat is voornamelijk bekend van haar belangrijke functie bij Vandaag Inside. Maar ook in haar vrije tijd is de blondine erg interessant om te volgen.