Linda’s Clitten Band staat op de foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het ziet er naar uit dat Linda de Mol een nieuwe band heeft opgetrommeld: Linda’s Clitten Band. Deze band vol dames schittert in de nieuwe uitgave van Linda’s Magazine. Het lijdend voorwerp? Je raadt het al… (ja, dit een bewuste clithanger) 

Eind vorig jaar besteedde Chantal Janzen in haar tijdschrift aandacht te besteden aan het vrouwelijke geslachtsorgaan, of zoals het in de volksmond ook wel wordt genoemd: flamoes, poes, gleuf of k***e. Linda kwam hierdoor voor de lastige uitdaging staan om haar concurrente te overtreffen, en dat kan alleen maar als je komt met grof geschut. Nou, het lijkt erop alsof Linda haar SuperSoaker 2000 uit de schuur heeft gepakt, flink wat heeft gepompt en volle kracht is gaan knallen om haar Clitten Band op te tuigen.

Leading singer

Wie Linda als eerste heeft gestrikt is Geraldine Kemper. Ze is dan misschien wel een van de jongste, maar dat maakt haar niet minder interessant. Gerrie is natuurlijk dé blikvanger van Linda’s Clitten Band en ze vertolkt daarom de rol van leadsinger. De hoge tonen schijnt ze het best te kunnen halen wanneer ze bezig is tussen de lakens, want naar eigen zeggen, houdt ze het daar niet vaak stil…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper) op

Backing vocal

Linda heeft nog een dame weten te strikken waarvan haar buren inmiddels ook weten dat ze tijdens ‘de daad’ moeite heeft om stil te blijven, alhoewel dat is alleen áls ze s**s heeft. Want backing vocal Leonie ter Braak heeft sinds 1 januari het voornemen om meer van bil te gaan. Haar man zal hier naar alle waarschijnlijkheid geen weerwoord tegen hebben. 2020 zal voor Leonie volledig in het teken staan om haar libido te hervinden en al die noten weer opnieuw te raken en te kraken.

Bliksemafleider

Elke band heeft natuurlijk ook die ene backing vocalist nodig die nét wat meer dan gemiddeld de aandacht naar zich toe kan trekken door haar wilde uitstraling. Zo heeft Linda de spannende Iris van Lunenburg zover weten te krijgen om mee te komen babbelen over s**s en alles wat er verder tussen haar benen te zien is en wat daar allemaal gebeurd.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Iris (@irisvanlunenburg) op

Ervaring

Tot slot kan een band niet alleen maar draaien op uiterlijk schoonheid en een handjevol verleidelijke eigenschappen. Wat ervaring is ook altijd gewenst en hiervoor is zijn Isa Hoes en Marlijn Weerdeburg ingeschakeld. Isa, met haar 52 jaar de oudste van stel, kan de rest van de dames wat genoeg wijze raad geven over het gebruik en onderhoud van de flamoes. En multitalent Marlijn kan voor elk wissewasje ingezet worden en dat weet je sowieso dat het goed komt!

Dus ben je nieuwsgierig naar hoe deze bandleden tussen lakens zijn? Dan kun je alvast beginnen met een goede smoes te bedenken om de LINDA deze maand aan te schaffen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marlijn Weerdenburg (@marlijnweerdenburg) op

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet laat zich van achter bekijken in strakke leren broek

Kelly Piquet heeft zich in een heerlijke outfit gehesen, en checkt zichzelf van top tot teen in de spiegel! Zie hier de beelden...

Foto: Openhartige Sylvana IJsselmuiden knalt bijna uit haar truitje

De knappe presentatrice besluit om weer een keer live te gaan en alle vragen van haar volgers te beantwoorden. En dat doet ze in een heel strak truitje. 

Foto: Vrijgezelle Jutta Leerdam laat al haar vormen zien in superstrak jurkje

Jutta Leerdam heeft een van de knapste lichamen in de schaatswereld. Dat zie je vooral goed wanneer ze weer een bijzonder pakje aantrekt.