Linda de Mol viert Halloween een maandje te vroeg

Linda de Mol viert Halloween vroeg
Linda de Mol viert Halloween te vroeg

Wanneer we de naam: Linda de Mol horen, denken wij aan die ietwat suffige, maar erg succesvolle tv-koningin van de lage landen. Je begrijpt dan ook wel dat wij even raar stonden te kijken toen we deze foto voorbij zagen komen.

Linda, wat is er met je hoofd gebeurd?

Geheel begrijpelijk, was dit de eerste vraag die in ons opkwam na het zien van deze foto. Dat Linda niet vies was van een spuitje botox hier en daar wisten we al wel, maar deze foto liet zélfs ons ietwat verbijsterd achter. Maar, let op: het wordt nog erger. We schrokken namelijk pas echt toen we hoorden op wie deze ‘look’ gebaseerd was. Niemand minder dan Kim Kardashian zou namelijk de inspiratie voor deze transformatie geweest zijn. Wij zijn er echter volledig van overtuigd dat de stylist van Linda de verkeerde Kim in gedachten had, en voor de Kim Holland look is gegaan.

Nu moeten we toegeven dat we deze gewaagde imagotransformatie toch wel waarderen. Het ‘oude’ brave imago van Linda begon ons namelijk wel een beetje te vervelen. Want zeg nou zelf, hoe leuk zou het zijn als Linda de volgende aflevering van Ik Hou van Holland afsluit met: ”Een héle goeie geile avond!”.

Kondigt Linda hiermee een carrière switch aan?

De complotdenkers onder ons weten het zeker: Linda kondigt met deze cover een carrière switch aan. Volgens hen zou Linda zo maar een nieuwe carrière als Instagram influencer kunnen oppakken met deze look. Sommigen gaan zelfs nóg een stapje verder en denken dat Linda binnenkort wellicht op De Meiden van Holland te zien is. Eerlijk toegegeven: wij zouden zeker kijken!

Vorig artikelDaten in d********e: Iris Hond gaat op zoek naar man
Volgend artikelEchte mannen spelen Mario Kart Tour