Linda de Mol viert Halloween een maandje te vroeg

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Linda de Mol viert Halloween te vroeg

Wanneer we de naam: Linda de Mol horen, denken wij aan die ietwat suffige, maar erg succesvolle tv-koningin van de lage landen. Je begrijpt dan ook wel dat wij even raar stonden te kijken toen we deze foto voorbij zagen komen.

Linda, wat is er met je hoofd gebeurd?

Geheel begrijpelijk, was dit de eerste vraag die in ons opkwam na het zien van deze foto. Dat Linda niet vies was van een spuitje botox hier en daar wisten we al wel, maar deze foto liet zélfs ons ietwat verbijsterd achter. Maar, let op: het wordt nog erger. We schrokken namelijk pas echt toen we hoorden op wie deze ‘look’ gebaseerd was. Niemand minder dan Kim Kardashian zou namelijk de inspiratie voor deze transformatie geweest zijn. Wij zijn er echter volledig van overtuigd dat de stylist van Linda de verkeerde Kim in gedachten had, en voor de Kim Holland look is gegaan.

Nu moeten we toegeven dat we deze gewaagde imagotransformatie toch wel waarderen. Het ‘oude’ brave imago van Linda begon ons namelijk wel een beetje te vervelen. Want zeg nou zelf, hoe leuk zou het zijn als Linda de volgende aflevering van Ik Hou van Holland afsluit met: ”Een héle goeie geile avond!”.

Kondigt Linda hiermee een carrière switch aan?

De complotdenkers onder ons weten het zeker: Linda kondigt met deze cover een carrière switch aan. Volgens hen zou Linda zo maar een nieuwe carrière als Instagram influencer kunnen oppakken met deze look. Sommigen gaan zelfs nóg een stapje verder en denken dat Linda binnenkort wellicht op De Meiden van Holland te zien is. Eerlijk toegegeven: wij zouden zeker kijken!

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Gerelateerde berichten