Linda de Mol viert Halloween een maandje te vroeg

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Linda de Mol viert Halloween te vroeg

Wanneer we de naam: Linda de Mol horen, denken wij aan die ietwat suffige, maar erg succesvolle tv-koningin van de lage landen. Je begrijpt dan ook wel dat wij even raar stonden te kijken toen we deze foto voorbij zagen komen.

Linda, wat is er met je hoofd gebeurd?

Geheel begrijpelijk, was dit de eerste vraag die in ons opkwam na het zien van deze foto. Dat Linda niet vies was van een spuitje botox hier en daar wisten we al wel, maar deze foto liet zélfs ons ietwat verbijsterd achter. Maar, let op: het wordt nog erger. We schrokken namelijk pas echt toen we hoorden op wie deze ‘look’ gebaseerd was. Niemand minder dan Kim Kardashian zou namelijk de inspiratie voor deze transformatie geweest zijn. Wij zijn er echter volledig van overtuigd dat de stylist van Linda de verkeerde Kim in gedachten had, en voor de Kim Holland look is gegaan.

Nu moeten we toegeven dat we deze imagotransformatie toch wel waarderen. Het ‘oude’ brave imago van Linda begon ons namelijk wel een beetje te vervelen. Want zeg nou zelf, hoe leuk zou het zijn als Linda de volgende aflevering van Ik Hou van Holland afsluit met: ”Een héle goeie geile avond!”.

Kondigt Linda hiermee een carrière switch aan?

De complotdenkers onder ons weten het zeker: Linda kondigt met deze cover een carrière switch aan. Volgens hen zou Linda zo maar een nieuwe carrière als Instagram influencer kunnen oppakken met deze look. Sommigen gaan zelfs nóg een stapje verder en denken dat Linda binnenkort wellicht op De Meiden van Holland te zien is. Eerlijk toegegeven: wij zouden zeker kijken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.