Lily-Rose Depp met Pamela Anderson in V Magazine

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lily Rose Depp Pamela Anderson

Een vreemd duo, maar wel lekker!

Lily-Rose Depp is klein van stuk, oogt verlegen, is jong en ’n beetje mysterieus, houdt van high fashion en heeft dankzij haar ouders een verfijnde filmsmaak. Pamela Anderson is… het tegenovergestelde! V Magazine zette de twee samen, en dat klikte best aardig! Ze blijken allebei een grote liefde voor dieren te hebben – er zijn dus toch overeenkomsten! Ook hebben ze natuurlijk, ieder op totaal eigen manier, een uiterlijk om van te smullen!

Laatste nieuws

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Foto: Maan de Steenwinkel heeft het zwaar op bloedheet strand

Maan de Steenwinkel heeft het enorm zwaar in de hitte. De altijd levenslustige Maan wil niet ‘gewoon een beetje leven’, maar moet het vanwege de verzengende hitte deze keer houden bij slechts een ‘beetje leven’.

Gerelateerde berichten