Lilian Marijnissen en Rutger Castricum breken de wet tijdens hobbelig ritje bij Jachtseizoen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Lilian Marijnissen en Rutger Castricum blijken helemaal niet zo onschuldig te zijn terwijl ze proberen te ontsnappen tijdens Het Jachtseizoen. Ze breken zelfs de wet!

Journalist Rutger Castricum en politica Lilian Marijnissen zijn deze week te gast bij het programma ‘Het Jachtseizoen’. Giel, Thomas en Stefan van StukTV proberen de ontsnapte criminelen dan weer terug de cel in te gooien. Zal het ze lukken of gaan de twee boeven nooit meer gevonden worden? Ze doen in ieder geval erg hun best, want het maakt de twee totaal niet meer uit dat er wetten bestaan in Nederland!

Jachtseizoendeelnemers Lilian Marijnissen en Rutger Castricum breken de wet

Politica Lilian Marijnissen en Rutger Castricum zijn te zien in Het Jachtseizoen en gaan samen enorm ver om te zorgen dat ze niet gepakt worden! Op het Instagramkanaal van Lilian staat een preview van de aflevering die zal plaatsvinden. Daardoor kunnen we zien dat de twee helemaal niet zo onschuldig zijn en veel bereid zijn om te doen zodat ze winnen. Zo zien we in een van de momenten uit de video dat Rutger en Lilian achterop twee motoren zitten. Bij wie is jammer genoeg niet te zien want wie weet zijn het wel twee bekenden. Maar wat wel duidelijk te horen is, is dat Rutger keihard schreeuwt dat ze gewoon door moeten rijden! Dat is wel verrassend van de twee. Ze zitten normaal erg netjes bij Vandaag Inside of De Oranjezomer aan de tafel aangeschoven.

Klik hier om zelf de video te bekijken!

Jachtseizoendeelnemers Lilian Marijnissen en Rutger Castricum breken de wet

Meer zien van Lilian Marijnissen en Rutger Castricum

Wil jij meer zien van Lilian Marijnissen en Rutger Castricum? Neem dan zeker even snel een kijkje op hun Instagrampagina’s! Hier plaatsen de twee interessante beelden over allerlei dingen die ze mee maken tijdens hun werk. Ook geven ze je een kijkje in hun privéleven. Het is dus zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen op hun pagina’s!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.

Maan de Steenwinkel schudt met haar achterste in leren pakje (video!)

Maan de Steenwinkel is weer terug van weggeweest. Niet alleen heeft ze nieuwe muziek, maar ook een hele nieuwe look!