Lies Zhara toont enorme ballonnen in zeer luchtige blouse (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Lies Zhara staat natuurlijk om één ding bekend: enorme ballonnen. Haar fans smulden dus van deze prachtige foto’s in de buitenlucht!

De mooie blonde influencer Lies Zhara is op vakantie geweest in Marrakesh. Dit ligt natuurlijk in Marokko, waar ze ook een enorme woestijn in de buurt hebben. Als je aan een woestijn denkt, denk je misschien dat er niet veel te doen is, maar daar vergis je je in! Je kunt er namelijk goed rondtrekken op kamelen of zelfs een vaart in een luchtballon maken. Avonturier Lies schreef zich natuurlijk meteen in, en deelde foto’s van het hele gebeuren op haar Instagramkanaal. Ze laat zien dat talloze enorme luchtballonnen tegelijk opstijgen en samen in de lucht hangen. Eerlijk is eerlijk: het ziet er erg mooi uit! Zelf heeft ze natuurlijk ook in een luchtballon gezeten met een prachtige luchtige roze blouseje aan. Ze was daar natuurlijk niet alleen. De blondine had een hele batterij aan knappe Nederlandse influencers aan haar zijde! Lies geeft bij het bericht wel aan dat ze haar angst heeft overwonnen. Dat gaat dan over hoogtevrees, maar even bang zijn is het zeker waard voor wat je terugkrijgt.

Wil jij alle foto’s zelf even bewonderen? Neem hier dan een kijkje!

Lies Zhara in luchtballon

Lies Zhara is altijd op vakantie

De inmiddels erg bekende influencer gaat vaak op vakantie. De ene keer betaalt ze zelf en de andere keer wordt ze gesponsord door een bedrijf. Dat is uiteraard geweldig om te krijgen en daar zal bijna iedereen jaloers op zijn. Tenzij je het niet leuk vindt om jezelf constant te laten zien op sociale media met foto’s die veel aandacht trekken. Je maakt op deze manier wel erg veel mee en krijgt veel van de wereld te zien. Lies plaatst van alle vakanties wel wat foto’s op haar Instagram, dus als je meer van haar of van de plekken die ze bezoekt wilt zien, moet je dat zeker eventjes doen.

Alles volgen van Lies Zhara

Wil je het leven van de blondine nou echt volledig volgen? Check dan hier even haar Instagrampagina! Ze post zeer regelmatig berichten en houdt je nog meer op de hoogte door verhalen te plaatsen op hetzelfde account.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone scheidsrechter Shona Shukrula (32) fluit binnenkort wedstrijden in betaald voetbal (in dezelfde competitie als haar man!)

Shona Shukrula (32) wordt de eerste vrouwelijke scheidsrechter in het Nederlandse betaalde voetbal. De beeldschone scheids floot al eerder in de Tweede Divisie, maar mag nu aan het betaalde voetbal beginnen. Wie ze op die velden tegen kan komen? Niemand minder dan haar eigen man!

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!