Lies Zhara pronkt in het openbaar met haar indrukwekkende achterbumper (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Influencer Lies Zhara weet wel hoe ze veel aandacht kan krijgen. De poses die ze hier aanneemt zorgen er gelijk voor dat je haar enorme achterbumper goed kan bekijken!

Lies Zhara weet iedereen te verassen door recent prachtige foto’s op haar Instagramkanaal te zetten. De blondine heeft namelijk haar enorm grote achterbumper op de foto gezet! Dat zijn beelden die je niet elke dag binnenkrijgt, Lies heeft iedereen dus een leuk cadeautje gegeven.

De indrukwekkende achterbumper van Lies Zhara

Influencer Lies Zhara heeft zeker weten iedereen kunnen verassen. Ze heeft namelijk recent een paar nieuwe foto’s geplaatst op haar Instagram. De foto’s zijn gemaakt bij een tankstation, dus ook iedereen daar kon lekker meegenieten! De blondine draagt in de foto een broek en jasje van verschillende denim stofjes en zit op een enorme blauwe achterbumper! De auto is een metallic blauwe Dodge Ram. Het is een indrukwekkende achterbumper met een grote achterkant. Je kan dat vooral erg goed zien omdat de blondine er best klein uitziet wanneer ze op de achterbak zit. Wel vinden veel mensen de auto prachtig en krijgt Lies veel complimenten ervoor!

Lies Zhara grote en indrukwekkende achterbumper

Lies Zhara poseert met een man op haar achterbumper

Op een van de foto’s is Lies ook te zien met entrepeneur Seph Blouw Espinosa! De twee lijken wel erg close, want ze knuffelen wel erg lief met elkaar op de foto! Sean Demmers, waarmee Lies ook vaak te zien is en waarvan mensen denken dat ze samen zijn, zal wel erg jaloers zijn op deze man! Hij zou misschien wel liever degene zijn die Lies erg dichtbij zich houdt. Jammer genoeg voor Sean lijkt het erop dat Lies hem echt hard in de ‘friendzone’ heeft gezet. Dit is alleen maar meer bewijs dat Sean toch echt in de friendzone zit!

Lies Zhara samen met Seph Blouw Espinosa met indrukwekkende achterbumper

Meer zien van Lies Zhara

Wil je nou alles van Lies Zhara bekijken? Wat ze bijvoorbeeld allemaal doet in haar dagelijkse leven? Neem dan vooral een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst ze alle updates over wat ze meemaakt en nog veel meer leuke kiekjes. Het is het dus zeker waard om een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.