Lies Zhara poseert in buitenlucht terwijl ze wijdbeens op haar glimmende vriendje zit (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Lies Zhara laat het internet weer versteld staan met een aantal ontzettend mooie foto’s van zichzelf. En die zijn om van te smullen!

Dit moet je zien! De prachtige Lies Zhara weet opnieuw de aandacht te trekken met haar foto’s op Instagram. De influencer poseert deze keer in de buitenlucht op haar glimmende vriendje – haar motor! De blondine heeft een reeks foto’s gedeeld waarop ze wijdbeens op haar motor zit. Met haar bijschrift “Scheurend het weekend in! al sta ik hier best wel stil” weet ze haar volgers meteen te boeien.

Stijlvol en stoer op de motor

Wat deze foto’s extra speciaal maakt, is dat Lies in een motorpak poseert in plaats van in een van haar gebruikelijke luchtige outfits. En laten we eerlijk zijn, zelfs in zo’n stoer motorpak ziet ze er fantastisch uit. Haar mooie koppie komt prachtig uit en haar zelfverzekerde houding maakt het plaatje compleet. Hoe Lies het volhoudt zo is natuurlijk wel een raadsel. Het is een vrij warm weekend en een motorpak kan behoorlijk heet zijn. Maar dat lijkt Lies helemaal niets te deren. Hoe warm het ook is, de motor pakt ze er graag bij.

Fans van Lies Zhara zijn enthousiast

De reacties op de foto’s zijn overweldigend positief. “Wat een stoere chick!” en “Je ziet er geweldig uit, Lies!” zijn slechts enkele van de enthousiaste reacties van haar fans. Het lijkt erop dat Lies met haar stoere look weer veel harten heeft veroverd. Daar hoeft de blondine natuurlijk eigenlijk ook maar weinig voor te doen. Ze weet altijd met het grootste gemak haar fans te betoveren.

Meer zien van Lies Zhara? Kijk op Instagram

Als je nou geen genoeg kan krijgen van Lies Zhara, dan moet je even naar het Instagram profiel van de blondine gaan. Daar staan namelijk nog veel meer mooie plaatjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle. 

Spannendste tv-strijd ooit is eindelijk losgebarsten: De Slimste Mens is in groot gevaar

Zelden was het zó close tussen twee zéér goed bekeken tv-programma's. Toch moeten de makers van de Slimste Mens zich zorgen gaan maken...