Lies Zhara laat troeven los in de kooi hangen in extreem luchtige outfit (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Lies Zhara was op vakantie en laat haar troeven lekker hangen in een extreem luchtige outfit!

Lies Zhara is op vakantie geweest in Marrakech, in Marokko. Hier is het al een tijdje heerlijk weer dus je kan wat meer zomers gekleed zijn. Daar weet Lies alles van en dat laat ze ook wel zien. Op haar nieuwe foto’s die ze geplaatst heeft op Instagram hangen haar troeven lekker los onder een spijkerjasje. De blondine zet er ook een caption bij: “zo veel gehangen daar.” Dit is stiekem ook een grapje naar het feit dat ze haar troeven los heeft hangen. Ze kan er dus zelf ook wel de lol van inzien.

Wil jij nou zelf deze foto’s bekijken? Klik dan hier!

Lies Zhara troeven hangen

Lies Zhara in het dagelijkse leven

Lies Zhara krijgt natuurlijk veel gesponsord als bekende influencer. Vaak zat moet ze berichten plaatsen van een product, zodat mensen haar ermee zien en denken dat ze het ook moeten halen. Hiervoor krijgt Lies flink betaald of krijgt ze misschien een gratis vakantie bijvoorbeeld. Maar houdt ze het dan alleen bij sociale media promoties? Nee, dat niet. Naast dit, is ze ook gestart met een Twitch account. Dit is een streaming platform waarop ze live kan uitzenden als ze aan het gamen is. Mensen kunnen dit bekijken en doneren tijdens de stream. Ook kun je abonneren, waardoor Lies Zhara ook maandelijks geld ontvangt van iedere abonnee. Die inkomsten kunnen uiteindelijk wel oplopen.

Wil je meer zien van Lies Zhara?

Wil jij nou het leven van Lies Zhara op de voet volgen? Neem dan een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst ze regelmatig leuke en mooie kiekjes van haarzelf op vakantie. Maar ook van haar dagelijkse leven komen soms updates voorbij of een leuke terugblik op haar jongere jaren. Het is het zeker waard om even een kijkje te nemen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.