Lies Zhara laat haar sappige aardbeitjes op straat zien (video)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Lies Zhara weet iedereen te verbazen door dit te laten zien. En dat doet ze gewoon in het openbaar!

Onze bekende influencer Lies Zhara kon zichzelf niet meer inhouden. Ze laat met volle trots in het openbaar alles bekijken! Niemand zag het aankomen dat ze dit in het openbaar zou doen wat iedereen kan zien.

Lies Zhara filmt een onverwacht moment

Dit had niemand verwacht van de blondine, Lies Zhara. Ze weet goed hoe ze de aandacht moet trekken, dat is wel zeker. Ze heeft recent een filmpje geplaatst waarbij ze onderweg is naar een studio in Amsterdam. In de video draagt de influencer een wit topje waar je haar twee vriendinnen goed doorheen kan zien! Ze draagt er zekerweten niks onder. Verder is haar broek ook laag genoeg dat je een randje kan zien van wat ze eronder draagt! Maar in dit filmpje zie je ook dat de blondine een bak fruit meeneemt naar de studio. Lies Zhara vind ze waarschijnlijk erg lekker want anders zou je er niet zoveel moeite voor willen doen! Speciaal daarvoor was ze naar de supermarkt gegaan.

Klik hier om de video te bekijken.

Lies Zhara troeven hangen

Lies Zhara deelt graag foto’s met al haar volgers

De blondine weet wel dat haar volgers smullen van allemaal kiekjes uit haar leven. Volgers vinden het ontzettend leuk om de influencer te zien in alle leuke momenten die ze meemaakt. Ook laat Lies maar weer eens zien dat ze zeker niet de meest nette influencer van het land is. Ze vindt het namelijk alles behalve erg om haar vormen in de strijd te gooien en zo haar fans te betoveren.

Meer zien van Lies Zhara

Wil je nou alles in de gaten houden van Lies Zhara? Waar ze bijvoorbeeld deze week is, of wat ze deze week moet doen? Neem dan een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst ze alle updates die jij nodig hebt en nog veel meer. Dat wil je natuurlijk niet missen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!