Lies Zhara laat de boel flink schudden in extreem luchtig topje (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Lies Zhara heeft een nieuwe video online gezet en al haar volgers smullen natuurlijk van dit beeld. Je moet dit gezien hebben!

Lies Zhara, de populaire influencer die steeds meer harten verovert op social media, weet precies hoe ze de aandacht moet trekken. In haar nieuwste video laat ze de boel erg veel schudden in een luchtig wit topje, en het internet kan er geen genoeg van krijgen.

Het witte topje van Lies Zhara

In de video draagt Lies een wit topje dat haar prachtige vormen perfect accentueert. Terwijl ze zich ritmisch beweegt en danst, komen haar rondingen schitterend tot hun recht. Het is duidelijk dat ze zich op haar gemak voelt en dat straalt ze met elke beweging uit. Bekijk de video nu snel hier! Lies Zhara is meer dan alleen een mooie verschijning; ze is een slimme en gedreven influencer die precies weet wat nodig is om haar volgers te boeien. Dansen is een van de manieren waarop ze haar publiek vermaakten dat werkt hartstikke goed. Zo maakt ze de mannen wel blij!

Lies Zhara vermaakt graag haar publiek

Lies Zhara weet als geen ander hoe ze haar publiek moet vermaken. In haar nieuwste video, waarin ze de boel laat schudden in een wit topje, toont ze opnieuw haar talent. Als Lies zo doorgaat, dan wordt ze met gemak de meest geliefde dame van Nederland. De meeste mannen vallen al als een blok voor deze blondine. Het zal dan ook niet lang duren, voordat Lies de meest bekende influencer van Nederland is.

Meer zien van Lies Zhara? Ga naar haar Instagram

Als je nou nog meer wil zien van Lies Zhara, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar heeft de blondine nog veel meer plaatjes en filmpjes van zichzelf staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.

Maan de Steenwinkel schudt met haar achterste in leren pakje (video!)

Maan de Steenwinkel is weer terug van weggeweest. Niet alleen heeft ze nieuwe muziek, maar ook een hele nieuwe look!