Lies Zhara doet meest pittige standjes voor met haar vriend Sean Demmers (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Influencer Lies Zhara maakt bekend dat Sean Demmers wel echt haar vriend is. Dat doet ze door een video te maken waarbij ze met Sean verschillende standjes uitprobeert!

Duidelijker kan het niet, Lies Zhara en Sean Demmers hebben een relatie! Ze heeft dit laten weten door een video te plaatsen waarin ze zegt dat ze samen met Sean Demmers ‘Couple Yoga’ gaat doen. Het is dus officieel dat de twee samen zijn. Ze hebben dit dan ook op een leuke manier bekendgemaakt! Maar de poses en standjes die ze uitproberen zorgen voor veel grappige momenten. De verliefdheid was dan ook goed te zien tijdens de leuke poses.

Lies Zhara en Sean Demmers kunnen niet van elkaar afblijven tijdens Couple Yoga

Onze blonde influencer Lies Zhara heeft onverwachts een video gedeeld waarin ze samen met Sean Demmers koppelyoga gaat doen. Gelijk is het duidelijk dat ze dus samen zijn, maar ook dat ze totaal niet goed zijn in yoga! Maar de vlam tussen de twee is wel goed te zien en van elkaar afblijven kunnen ze echt totaal niet. Lies en Sean beginnen met best makkelijke poses en kunnen dat nog maar net, maar dan willen ze toch wat moeilijkere poses uitproberen. Dat zorgt ervoor dat ze elkaar op plekken aanraken en ook dat ze constant op elkaar vallen en knuffelend op de grond liggen!

Mensen in de comments gaan dan ook helemaal los en uiten zich erg goed over de situatie. ”Het is wel een leuk stel die twee!”, ”Stijve harken!”, ”Zo grappig ga helemaal stuk door dit!!”, ”Hahahaha dit maakt mijn dag”, ”Geniet ervan Sean!”. Iedereen vind gelukkig dat Lies en Sean een leuk stelletje zijn en ook is iedereen het ermee eens dat ze erg slecht zijn in yoga. Maar de twee hebben het erg naar hun zin gehad, misschien wel een beetje teveel!

Klik hier om zelf de video te bekijken van de twee tortelduifjes!

Lies Zhara doet pittige standjes voor met haar vriend Sean Demmers

Meer zien van Lies Zhara kan op Instagram

Als je nou nog meer wil zien van Lies Zhara, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar heeft de blondine nog veel meer mooie plaatjes en filmpjes van zichzelf staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.