Lies Zhara deelt smakelijke foto met twee enorme kokosnoten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Lies Zhara weet altijd wel hoe ze haar volgers in extase moet krijgen. Deze keer presenteert ze deze twee grote ronde voorwerpen in ruil voor duizenden clicks!

Liez Zhara geniet optimaal van haar kokosnoot

Lies Zhara is op vakantie naar Curaçao en neemt haar volgers zo als gebruikelijk weer graag mee. Zo kunnen haar volgers weer dagelijks genieten van de knappe influencer. Tijdens haar vakantie besloot ze dat het tijd was om samen met Sean Demmers heerlijk te genieten van een kokosnoot. Hier deelt ze dan ook graag beelden van met haar volgers. De twee zitten samen in de auto te genieten van twee heerlijk grote kokosnoten. Heb jij wel is uit een kokosnoot gedronken?

Lies Zhara deelt compilatie van eilandtour

Op de vierde dag van Lies haar vakantie op Curaçao was het tijd om het eiland te gaan verkennen. Hiervoor had ze een tour met een driewieler geboekt. Deze tour moest natuurlijk ook weer vast gelegd worden met meerdere foto’s. Zo is Lies op verschillende plekken op het eiland te zien met prachtig uitzicht en prachtige stranden. Daarnaast zijn er meerdere foto’s te zien van Lies die op of rondom de quad aan het chillen is. Verder is Lies in deze compilatie ook weer te zien terwijl ze van haar kokosnoot aan het genieten is. Als onderschrift zet ze er dan ook bij dat ze veel gelachen heeft op de dag. Zo ziet het er op de foto’s dan ook zeker uit!

Lies Zhara en Marijn Kuipers chillen hem samen op de boot

Terwijl Lies Zhara aan het genieten is op Curaçao kwam ze een mede-influencer tegen die ook aanwezig was op het eiland. Niemand minder dan Marijn Kuipers is tegelijkertijd aanwezig op het eiland. Tijdens hun verblijf op het eiland is het ook tijd voor de eerste nationale feestdag op Curaçao. De mensen op Curaçao vieren elke eerste zondag van het jaar Fuikdag. Deze dag is een van de grootste outdoorevenementen op het water. Tijdens deze dag zochten Marijn en Lies elkaar dus op om deze dag samen op de boot te vieren. Het schijnt zelfs dat de twee blondines op een gegeven moment zoenend in het water lagen! Die beelden deelt Lies niet, maar wel een hoop andere foto’s komen voorbij. Zo zien we hoe Lies op de boot zit in haar eentje. Deze foto’s alleen veranderen snel daarna in gezellige foto’s met Marijn. Bekijk de gehele fotoreeks hier.

Lies Zhara deelt schattige foto’s met huskypups

Terwijl Lies Zhara op vakantie is naar Curaçao gaan haar samenwerkingen in Nederland gewoon door. Zo deelt ze een paar kiekjes van een samenwerking met een dierenasiel. Op deze kiekjes is Lies te zien samen met een aantal Husky puppies. De foto’s zijn al van een tijdje geleden geeft de knappe blondine aan. Met deze post wilde ze nog een keer haar waardering naar dierenasielen uitspreken. Ze geeft aan er heel erg van te genieten om betrokken te zijn bij het dieren asiel. De samenwerking levert in ieder geval hele schattige foto’s op!

Meer van Lies Zhara zie je op instagram

Wij kunnen begrijpen dat je geen genoeg kan krijgen van Lies Zhara. Dan hebben we goed nieuws! Op instagram kun je nog veel meer mooie kiekjes en filmpjes vinden van de knappe blondine. Hier vind je De instagram van Lies Zhara.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.