Lieke van der Hoorn laat zich fotograferen zonder broek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Model Lieke van der Hoorn gaat verleidelijk op een bankje zitten en laat foto’s van zich maken terwijl ze helemaal geen broek aanheeft!

Lieke van der Hoorn heeft niks aan onder superkort jurkje

Van foto’s maken is Lieke van der Hoorn niet vies. Gelukkig maar, anders zou ze als model niet heel ver komen. Ze mag regelmatig model staan voor verschillende grote én kleine merken en doet dat geweldig! De foto’s op haar Instagram zijn om van te smullen. Onlangs kwam er wederom zo’n heerlijk kiekje voorbij op de sociale media van de prachtige blondine. Deze keer mocht ze model staan voor het schoenenmerk Sacha shoes. De schoenen die Lieke aan had waren lange, zwarte laarzen met een hakje. Dat was niet alles want de laarzen zaten ook nog eens helemaal vol met glitter. Lieke zegt dan ook in het bijschrift van de foto dat ze nog niet klaar is met het glitterseizoen. Om de laarzen helemaal tot hun recht te laten komen, heeft de blondine besloten om geen broek aan te trekken! Op de foto’s zijn dus haar geweldig mooie benen te zien. Want, naast dat ze geen broek aan heeft, is haar jurkje ook nog eens hartstikke kort. Op de tweede slide kijkt Lieke super verleidelijk de camera in. Wat een heerlijke kiekjes weer, Lieke!
Lieke van der Hoorn draagt bijna niks op deze selfie

Aangezien deze geweldig mooie vrouw regelmatig foto’s van zichzelf laat maken, zit ze vaak in de studio. Hier hebben we het natuurlijk over de fotostudio. Als je model bent krijg je regelmatig outfits, kledingstukken of accessoires aangewezen die je moet dragen voor de foto. Zo draagt Lieke soms hele chique jurkjes of pakken, maar soms heeft ze ook hele alledaagse kleding aan voor de camera. Het gaat vaak zelfs nog verder; af en toe draagt ze alleen maar . Dat zijn natuurlijk de foto’s waar we het meest gelukkig van worden. De blondine heeft namelijk, naast een prachtig koppie, ook een heerlijk lijf. Onlangs was het model weer in de fotostudio aanwezig voor een dagje werken. Ze besluit een foto te maken terwijl ze nog bezig is met omkleden. Dat betekent dat we deze keer een selfie in te zien krijgen van deze geweldig mooie dame! Ze draagt een doorschijnend topje met zwarte stipjes. Omdat het stofje helemaal doorschijnend is, kun je zelfs de knopjes op haar heuvels zien! Jemig, Lieke, wat een mega verleidelijke foto…
Lieke van der Hoorn draagt héél laag jurkje tijdens etentje met prachtige zus

Onlangs was het feest bij de prachtige Lieke. Er was niet écht wat te vieren, maar zij en haar zusje waren ontzettend blij met hun heerlijke bordje pasta in een restaurant. Hun eetentje vierden ze met een oogverblindende foto samen. Lieke draagt een super laag uitgesneden jurkje met diamantjes en haar zus, Wies draagt een heerlijk ‘off-the-shoulder’ topje. Wat een prachtige dames dit!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kim Feenstra buigt diep voorover in uitpuilend setje (foto’s!)

Model Kim Feenstra buigt enorm ver naar voren terwijl ze een klein zwemtopje draagt met bijpassend broekje. Daardoor kan je haar troeven fantastisch bekijken!

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak