Lieke Martens na 7 jaar vrijgezel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lieke Martens vrijgezel

Lieke hoeft niet lang eenzaam te zijn – de mannen staan al in de rij!

Lieke Martens werd Europees kampioen, verdiende een transfer naar Barcelona, en is daar inmiddels één van de dragende spelers. Toch zit het ook dit sportmokkel helaas soms tegen! Na een relatie van 7 jaar heeft de 25-jarige Lieke gebroken met haar vriend. Ineens zit ze dus alleen in de Spaanse wereldstad!

Lieke voelt zich ‘best eenzaam’, maar wil absoluut niet zielig gevonden worden: “Ik ben een sterke vrouw. Ik red me wel.” Wij denken niet dat ze lang eenzaam zal hoeven zijn: elke Nederlandse man is stiekem een beetje verliefd op Lieke. Elke Spaanse vent zal dat ook vast zijn. Zij mogen lekker achteraan in de rij aansluiten!

Laatste nieuws

Foto: Sylvie Meis neemt enorm risico met piepklein scheefgetrokken jurkje

Sylvie Meis laat op een donkere locatie weinig aan de verbeelding over dankzij deze nietsverhullende outfit...

Video: Hulpeloze Leontine Borsato aan riem meegetrokken

Leontine Borsato is sinds haar breuk met Marco Borsato een vrije vrouw. Niemand die bepaalt waar ze gaat en staat; dat doet ze nu lekker zelf! Toch laat deze knappe dame zich voor één keertje meesleuren. Aan een riem nota bene...

Sensi Lowe verleidt volgers met duizelingwekkende foto van haar troeven

Sensi Lowe laat haar volgers graag meedenken met hoe ze over straat gaat. Om de volgers extra te motiveren, plaatst ze er altijd heerlijke foto's bij!

Gerelateerde berichten