Lieke Martens na 7 jaar vrijgezel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lieke Martens vrijgezel

Lieke hoeft niet lang eenzaam te zijn – de mannen staan al in de rij!

Lieke Martens werd Europees kampioen, verdiende een transfer naar Barcelona, en is daar inmiddels één van de dragende spelers. Toch zit het ook dit sportmokkel helaas soms tegen! Na een relatie van 7 jaar heeft de 25-jarige Lieke gebroken met haar vriend. Ineens zit ze dus alleen in de Spaanse wereldstad!

Lieke voelt zich ‘best eenzaam’, maar wil absoluut niet zielig gevonden worden: “Ik ben een sterke vrouw. Ik red me wel.” Wij denken niet dat ze lang eenzaam zal hoeven zijn: elke Nederlandse man is stiekem een beetje verliefd op Lieke. Elke Spaanse vent zal dat ook vast zijn. Zij mogen lekker achteraan in de rij aansluiten!

Laatste nieuws

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!

Jade Anna draagt geen broek op spannende foto in badkamer

Jade Anna verwent haar volgers met een spannende foto zonder broek. De brunette poseert in de spiegel en is zomaar vergeten haar broek aan te trekken!

Foto: Heleen van Royen verwent haar volgers met vergeten foto in badkamer

Heleen van Royen weet haar volgers keer op keer te verrassen met een verleidelijke foto. De schrijfster weet haar social media wel spannend te houden!