Lieke Martens na 7 jaar vrijgezel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lieke Martens vrijgezel

Lieke hoeft niet lang eenzaam te zijn – de mannen staan al in de rij!

Lieke Martens werd Europees kampioen, verdiende een transfer naar Barcelona, en is daar inmiddels één van de dragende spelers. Toch zit het ook dit sportmokkel helaas soms tegen! Na een relatie van 7 jaar heeft de 25-jarige Lieke gebroken met haar vriend. Ineens zit ze dus alleen in de Spaanse wereldstad!

Lieke voelt zich ‘best eenzaam’, maar wil absoluut niet zielig gevonden worden: “Ik ben een sterke vrouw. Ik red me wel.” Wij denken niet dat ze lang eenzaam zal hoeven zijn: elke Nederlandse man is stiekem een beetje verliefd op Lieke. Elke Spaanse vent zal dat ook vast zijn. Zij mogen lekker achteraan in de rij aansluiten!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!