Lieke Martens maakt klapper na een-tweetje met Messi

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vrouwenvoetbal is geen vetpot. Lieke Martens kan erover meepraten. Toch levert dit een-tweetje met Lionel Messi haar een welverdiend extraatje op…

Ze wordt sinds haar transfer naar Barcelona overgeslagen bij de grote individuele voetbalprijzen. Toch heeft Lieke Martens geen gouden ballen of een dik salaris nodig om binnen te lopen. De buitenspeler van de Oranje Leeuwinnen heeft namelijk buiten het veld een wel héél lucratief een-tweetje met niemand minder dan Lionel Messi te pakken!

Lees ook: ZIEN: de heerlijke streep van Lieke Martens

Lieke Martens in reclame met Lionel Messi

Met alle respect: Lieke Martens kan ontzettend goed voetballen, maar op het veld krijgt ze niet bepaald te maken met de Lionel Messi’s van deze wereld. Aangezien de mannen- en vrouwentak van de voetballerij strikt gescheiden zijn krijg je weinig met kruisbestuiving te maken tussen de twee. Daarom is het, niet alleen voetballend, interessant dat Lieke Martens eindelijk eens in de combinatie mag gaan met een speler die nóg beter dan zij is. Buiten het veld, dat wel. Toch zal dit een-tweetje de meest lucratieve zijn die ze ooit is aangegaan! (Lees verder na het filmpje)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lieke Martens (@liekemartens)

Lieke Martens schittert naast Lionel Messi en Paul Pogba in de nieuwste reclame van chipsfabrikant Lay’s. Ze controleert een briljant lobje van Lionel feilloos met de borst, en volleyt ‘m door. Hiermee slingert ze de projector aan voor een gezellig en zéér crunchy avondje Champions League. Messi is sinds jaar en dag verbonden aan het merk, maar heeft voor deze ene keer een deel van zijn royalties afgestaan aan zijn collega’s. Vooral voor Lieke zal deze reclamedeal een welkome financiële klapper zijn!

Verdiende boost voor salaris Lieke Martens

Vergeleken met het salaris van Lionel Messi verdient Lieke Martens een schijntje bij Barcelona. Toch beginnen de voetballende vrouwen, zeker als ze zo talentvol zijn als Lieke, steeds meer in beeld te komen. Ook bij de grootste merken van de wereld. Na het uitlekken van het contract van de Argentijn weten we precies hoeveel de beste mannelijke voetballer ter wereld per jaar op zijn bankrekening mag bijschrijven. Hoe zit het dan met het salaris van één van de beste vrouwelijke voetballers? Lieke schijnt niet meer dan een paar ton per jaar te verdienen. Voor de gewone man is dat veel, maar voor de voetballerij is dat wisselgeld: een bankzitter bij Ajax verdient meer dan Lieke Martens.

Lees ook: Lionel Messi toch nummer één in top-5 best betaalde sporters

Gelukkig hoeft een voetballer het qua inkomsten lang niet altijd van het salaris te hoeven hebben. Sponsordeals zijn een lekker extraatje: Messi verdient ruim twintig miljoen euro per jaar aan deals als deze. Reken maar dat Lieke Martens dankbaar de chipskruimels opraapt die Lionel hier achterlaat!

Carrière Lieke Martens

We willen nog wel eens vergeten hoe speciaal het is dat een voetbalster als Lieke Martens voor ‘ons’ land speelt. Ze won in 2017 de prijs voor beste vrouwelijke voetballer van Europa, en leidde de Oranje Leeuwinnen in dat jaar naar de winst op het Europees Kampioenschap. In 2019 werd ze bijna wereldkampioen! Bepaald geen kleine prestaties, zeker niet voor iemand die als jong meisje bij Heerenveen en VVV Venlo begon en nu bij het grote Barcelona aan de lopende band scoort. Geen wonder dat ze ook in commercials met de besten mag meedoen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lieke Martens (@liekemartens)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Heleen van Royen gaat op knieën in spannend pakje

Heleen van Royen deelt met regelmaat spannende foto's van zichzelf. Deze keer laat ze zichzelf ook weer helemaal gaan!

Foto: Jade Anna toont enorme heuvel in zwemkleding

Jade Anna verwent haar volgers met een stel opvallende kiekjes. De blondine toont zowaar een flinke heuvel in haar zwemkleding..

Half ontklede Juultje Tieleman deelt gruwelijk lekkere foto

Juultje Tieleman heeft weer toegeslagen met een spannende foto. De blondine lijkt steeds minder kleding te dragen!