Lieke Martens heeft na stoppen met Oranje nóg meer tijd voor dit soort heerlijke foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Voetbalster Lieke Martens gaat stoppen als Oranje Leeuwin en heeft daardoor opeens veel meer tijd om deze foto’s met iedereen te delen!

Terwijl Lieke Martens bezig was bij de Oranje Leeuwinnen heeft ze altijd ook modellenwerk gedaan ‘on the side’. Maar omdat ze gaat stoppen met voetbal krijgt ze opeens meer tijd om ons te verwennen met alleen maar prachtige foto’s van zichzelf! We kunnen wel verwachten dat de brunette niet veel kleding op die foto’s zal dragen en we al haar vormen prachtig kunnen bekijken.

Lieke Martens deelt geheime ‘achter de schermen’ foto’s

Sportvrouw Lieke Martens heeft prachtige vormen, dat komt natuurlijk omdat ze echt super fit is door haar carrière als voetbalster. Maar binnenkort stopt ze als Oranje Leeuwin en zal ze zich veel meer bezig houden met modellenwerk! Dat doet ze voornamelijk bij het merk Zinzi, en dan zien we de brunette vaak in zomerse looks waar je al haar vormen goed kunt bewonderen! Ook zal ze waarschijnlijk bij meer merken werkzaam worden en echt een fulltime model worden. Dan kunnen we hopelijk, zoals nu, ook veel achter-de-schermen-beelden bekijken.

Recent heeft Lieke namelijk beelden gedeeld, waarbij ze op een tropische locatie zichzelf helemaal aan het showen is voor de camera. Ze draagt een topje waardoor haar ’twee vriendinnen’ erg opvallen. Daaronder draagt ze een witte broek. De outfit geeft iedereen een goede kans om haar helemaal te bewonderen. De reacties op de foto’s zijn ook erg lief. Iedereen hoopt ook nog veel meer van dit soort beelden te mogen bekijken in de toekomst.

Bekijk hieronder een van de foto’s op klik hier om ze allemaal te bekijken!

Lieke Martens is een prachtige model

Meer zien van Lieke Martens kan op Instagram

Om meer te zien van Lieke Martens moet je even op haar Instagramkanaal kijken. Daar staan namelijk nog meer prachtige foto’s en video’s van onze brunette Lieke! Ze heeft daar vooral veel beelden van alle prestaties die ze heeft behaald. Nu kunnen we dus ook verwachten om meer modellenwerk van de brunette te zien. Het is dus zeker de moeite waard om een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.