Lieke Martens deelt zeldzame foto uit privécollectie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Lieke Martens heeft haar privécollectie opengetrokken  en daar een lieve foto uit haar jeugd uit gedeeld. 

Lieke Martens is op het veld voornamelijk een pittige tante waar je geen ruzie mee moet zoeken. Maar vroeger was ze ook al een taaie. Dat komt waarschijnlijk omdat Lieke vanaf jonge leeftijd al op het voetbalveld stond. En daar gaat het er nu net even iets heftiger en harder aan toe dan bij de meeste omgevingen. Lieke groeide dus op in een verharde omgeving. Maar ze begon ooit als heel lief klein meisje. En daar deelt ze nu uit haar privé collectie een bijzondere foto van.

Lees ook: Vivianne Miedema en Lieke Martens vormen onverwacht nieuw setje
Voor Lieke was voetballen altijd heel zelfsprekend

Lieke Martens kijkt met veel plezier terug op haar jeugd, waar ze altijd kon voetballen op de club. Dat zag de knappe sporter ook als zelfsprekend, elk weekend op de club om lekker over het veld te rennen. Dat heeft zich inmiddels goed uitbetaald, want Lieke is een van de meest succesvolle voetbalvrouwen in Nederland. Zelf zegt ze over haar jeugd: “Ik kon niet wachten om lekker te trainen en om in de weekenden wedstrijden te spelen. Iets wat voor mij heel normaal was.” Zelfs nu Lieke ouder is, kijkt ze met hetzelfde enthousiasme naar de sport. Voor Lieke is voetbal alles en ze kan dan ook niet wachten om weer met voetbal bezig te gaan.

Lieke maakt zich hard voor kinderen

Voor 1 op de 11 kinderen is sporten helaas geen vanzelfsprekendheid. Meestal komt dit door geldzorgen en dat maakt het voor de kinderen moeilijk om te blijven voetballen. Lieke heeft het wel te doen met deze kinderen, dus maakt ze zich hard voor dit doel. Met Lieke kan straks elk kind in Nederland gewoon blijven voetballen zonder problemen. En dat is iets waar de prachtige voetbalster nou gelukkig van wordt. Want voetbal is nu precies iets wat je als kind goed kan gebruiken.
Lieke wordt gelukkig van voetballen

Lieke is zelf het meest gelukkig als ze op een voetbalveld staat. Dan straalt ze helemaal. Als je Lieke dus een plezier wilt doen, plaats haar dan op het gras met een bal aan haar voeten. Op die manier krijg je de meest vrolijke variant van de voetbalster voor je neus. En Lieke is het knapste als ze het meest ontspannen is, dus haar vaker op een veld zetten is in alle opzichten een geweldig idee.

Lieke Martens mag zich gerust de knapste voetbalster noemen

Van alle voetbalsters die het land rijk is, kan je Lieke wel tot een van de knappere rekenen. En dat is toch wel een hele eer, er zijn namelijk wat vrouwelijke voetbalspelers in Nederland. Lieke weet wel dat er een hoop mannen genieten van haar prachtige uitstraling en dus houdt ze iedereen graag tevreden door het plaatsen van de meest leuke foto’s op haar Instagram.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!