Lieke Klaver trekt haar meest knellende topje aan en laat volgers kwijlen (foto’s)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Lieke Klaver verwent haar volgers enorm met dit heerlijke sportsetje waar haar prachtige rondingen bijna volledig uitknallen!

Onze knappe Nederlandse atlete Lieke Klaver heeft haar volgers wederom enorm verwent. De atlete laat haar volgers wel vaker meegenieten van heerlijke beelden waarin Lieke alleen een sportsetje draagt. Het leven van Lieke bestaat dan natuurlijk ook vooral uit sporten. Hierdoor heeft ze ook prachtige vormen. Deze is dan ook vaak genoeg te bewonderen op haar Instagrampagina. Vandaar dat de knappe brunette ook al meer dan 750.000 volgers heeft op haar pagina. Ook dit keer heeft Lieke haar volgers dus weer verwent met twee heerlijke foto’s in haar sportkleding. Vooral het topje staat op springen. Ook de strakke legging van Lieke laat haar achterzijde perfect zien. Lieke krijgt enorm veel positieve en leuke reacties onder haar bericht. Dat is volkomen begrijpelijk. Bekijk de foto’s via deze link.

Lieke Klaver

Lieke Klaver krijgt leuke reacties onder heerlijke foto

Lieke heeft enorm veel positieve en grappige reacties gekregen onder haar goede foto’s. Vooral de mannelijke volgers hebben een leuk berichtje achtergelaten voor de knappe atlete. De meeste mannen houden wel van dat soort mooie vormen, maar sommigen vinden Lieke toch wel echt iets té gespierd. Ze vinden het er niet meer vrouwelijk uitzien. Toch kunnen we uit de reacties afleiden dat de mannen wel een beschuitje met Lieke zouden willen eten. Zo staan onder andere de volgende berichten in de reacties: ”Wat een mooie foto’s!”, ”Please consider being my wife.”, ”Powerful and beautiful what a combination.” Daarnaast staan er ook enorm veel hartjes en vuur-emoji’s in de reacties om te benadrukken hoe knap ze Lieke wel niet vinden.

Lieke Klaver

Meer zien van Lieke Klaver doe je op haar Instagram

Kan jij nou echt geen genoeg krijgen van de heerlijke beelden van deze fitte atlete? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de knappe brunette zoals eerder gezegd vooral veel heerlijke foto’s van zichzelf in haar strakke sportsetjes. Hierdoor is ze vaak goed te bewonderen. Vooral haar perfecte rondingen maken haar volgers wild. Lieke geeft je zo nu en dan ook nog een kijkje in haar privéleven. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...