Lieke Klaver bewijst in minuscuul badpakje dat mannen ook genieten van gespierde vrouwen (foto!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Lieke Klaver heeft menig man wederom verbaasd en dit keer met het winnen van een geweldige prijs over haar schoonheid!

Lieke Klaver heeft een mooie prijs in de wacht weten te slepen. De blondine is door de FHM Nederland namelijk uitgeroepen tot mooiste sportvrouw van het jaar. Niet een gewoonlijke trofee voor de sportster, maar zeker eentje waar je trots op mag zijn. Haar volgers zijn het dan ook helemaal eens met de winst van Lieke Klaver. Ook zelf is ze trots, ze zegt namelijk het volgende onder haar Instagrambericht waarin ze bekend maakt dat ze heeft gewonnen: ”Happy to share the results of the FHM Nederland fotoshoot. Proud to be chosen as most beautiful sportswoman of the year and to show that muscles can be beautiful as well.” Veel mannen vinden Lieke toch net iets té gespierd, maar zelf zegt ze dus dat spieren ook mooi kunnen zijn. Wil jij de foto van Lieke zien? Klik dan op deze link voor het Instagrambericht.

Lieke Klaver

Meer zien van Lieke Klaver doe je op haar Instagram

Kan jij geen genoegen krijgen van deze prijswinnende atlete? Neem dan ook zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de blondine vooral veel foto’s waarin ze lekker aan het zweten is. Ze geeft altijd alles en toont dan ook geweldige beelden van haar beste prestaties en trainingen. Hier kunnen haar volgers zeker enorm van genieten, want Lieke is niet bang om zichzelf in trainingskleren te laten zien aan Nederland. Ze heeft een enorm afgetrainde vormen waar de meeste mannen van watertanden. Ook geeft ze je zo nu en dan nog eens kijkje in haar privéleven. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jada Borsato deelt zomerse foto met doorschijnende broek en omhoog kruipend truitje

Jada Borsato is helemaal klaar voor de zomer en laat de rest van Nederland meegenieten van haar heerlijke zomerse outfit. Ze heeft een prachtige doorschijnende broek aan en een piepklein topje!

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!