Lewis Hamilton geen tijd voor gezin met F1

Datum: 

Categorie:

Zesvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton snapt niet hoe de andere coureurs hun het racen kunnen combineren met huisje-boompje-beestje.

Uniek is Lewis Hamilton op verschillende vlakken. Hij heeft meer pole posities gehaald dan welke coureur dan ook, de meeste totale punten behaald, de meeste punten in een seizoen en de meeste grand slams bemachtigd. (In F1 is een grand slam overigens: pole positie pakken, snelste ronde rijden en de race winnen.) Maar daarnaast is hij ook uniek in dat hij de enige vrijgezel is van de ‘grid’. Nou ja, hij mag sinds kort ook teamgenoot Valterri Bottas in het vrijgezellenleven verwelkomen. De Fin heeft namelijk dagen voor de race aangekondigd te gaan scheiden van voormalige olympische zwemster Emilia Pikkarainen.

Druk druk druk

Dat Hamiltons collega’s het allemaal wél kunnen, op Bottas na dan, snapt de wereldkampioen helemaal niets van. Donderdag liet Sebastian Vettel namelijk weten een derde koter op de wereld te hebben gezet. Tijdens een persconferentie ter voorbereiding van de race in Abu Dabi sprak Hamilton zijn ongeloof uit: “Ik weet echt niet hoe Sebastian dat doet. Ik heb al moeite om mijn honden in leven te houden.” Dat van de honden is natuurlijk een grap van de overtuigde veganist.

Naast het winnen van zes wereldkampioenschappen heeft Lewis ‘jet set’ Hamilton het namelijk nogal druk. Bijvoorbeeld met dat veganistisch zijn. Kan je het daarmee druk hebben dan? Wel als je Hamilton heet. Want zelf geen vlees, vis, eieren en zuivel eten is niet genoeg. Anderen moeten natuurlijk wel weten hoe goed Lewis voor Moeder Natuur is. Dus wat deed hij? Een documentaire produceren over topatleten die overgestapt zijn van vlees eten naar een ‘plant based diet’. Hij gebruikt liever die term, want aan het woord veganisme kleeft tegenwoordig een nare bijsmaak. (Hoe zou dat toch komen?) Ook begon Lewis een veganistisch restaurant in Londen genaamd ‘Neat Burger’.

Speeltjes

Als Lewis daarna nog wat tijd over heeft, houdt hij zich graag bezig met zijn jacht, onroerend goed, kledinglijn, social media en de feesten waar hij geregeld gespot wordt. Of zijn verzameling speeltjes misschien. Hij heeft er namelijk wel een paar. Onder andere een McLaren P1 (1,5 miljoen euro), 1965 Shelby Cobra 427 (geschatte waarde 4,6 miljoen), de zeldzame Ferrari F150 (geschat op 1,4 miljoen), Vision Mercedes Maybach 6 (3 ton) en een unieke Pagani Zonda 760 speciaal voor Hamilton gemaakt. Het privéjet, de Bombardier Challenger 605, waarmee hij de wereld rondvloog heeft hij dan weer uit de deur gedaan. Daar laat hij het liggen. Dat was namelijk nét een speeltje waarmee hij tijd kon besparen om na een race snel terug naar zijn hypothetische gezin te vliegen. Maar nee, het milieu vindt hij tegenwoordig toch íets belangrijker.

Z’n probeersels

Zo snappen we wel dat de coureur geen tijd meer overhoudt voor relaties. Niet dat hij het niet geprobeerd heeft trouwens. Hij kan voormalig Pussycat Doll Nicole Scherzinger tot zijn exen rekenen. Ook zangeressen Rihanna en Rita Ora, maar ook Love Island deelnemer en Nederlands model Cheyenne Ciani werden ooit gelinkt aan Lewis. Dat gezinnetje moet uiteindelijk wel gaan lukken, al vrezen we dat hij daarvoor één van z’n dure hobby’s moet gaan schrappen. Gooi gewoon de autocollectie de deur uit, en koop een station wagon en (weer) een privéjet. Ideaal voor een praktische vader met tijd tekort. Die zeldzame sportwagens mag hij in de tussentijd best bij ons in de garage stallen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.