Leontine Borsato worstelt met zichzelf terwijl Marco Borsato datet met bekende dame (video)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Leontine Borsato ziet het niet meer zitten, terwijl Marco Borsato aan het daten is met een enorm bekende dame!

Leontine Borsato heeft een bezoekje gebracht aan Robbert Rodenburg, waar ze in zijn YouTube-programma Open Kaart verteld over hoe het gaat met haar. Ze laat weten dat ze zich “slecht en depressief” voelde na de echtscheiding. Toch waren de eerste twee jaren best prima, want ze voelde zich nog wel fijn. Leontine stond achter haar besluit en nu nog steeds. Maar uiteindelijk kwam het besef dat ze geen complete familie meer was, en dat hakte er wel in gaf ze aan. Ze is er van geschrokken dat ze depressief raakte, want dat had ze nog nooit eerder meegemaakt. De 56-jarige benadrukt dat er nog veel liefde bestaat tussen haar en Marco. Ook wilt ze niet alleen blijven de rest van haar leven, dus zal ze moeten proberen verder te gaan en wilt ook een nieuwe liefde vinden.

Wil jij dit interview zelf helemaal zien? Neem dan snel hier een kijkje!

Leontine Borsato

Marco Borsato gaat door met het leven

Zanger Marco Borsato is ondertussen weer volop van zijn leven aan het genieten. Ook al lopen er nog genoeg onderzoeken. Er is nog niks bekend over wanneer hij naar de rechtbank zal moeten komen. Marco’s moeder liet weten dat hij vooral op de boot hangt of lekker achter de BBQ stond en dat is ook wel te zien. Mensen vinden dat Marco wel aardig is aangekomen de laatste tijd. Hij is ook met andere dingen bezig, want hij is gespot op een bootje met een andere blonde vrouw. Er wordt gesuggereerd dat dit zijn ex is, die hij vóór Leontine een relatie mee had, genaamd Denise Boekhoff. Ook waren er twee kinderen bij, dit zal gaan om de kinderen van de vrouw. Er is nog niks bevestigd, dus dat zullen we moeten afwachten.

Marco Borsato gespot

Meer zien van Leontine Borsato en Marco Borsato

Wil je nou alles op de voet volgen? Neem dan een kijkje op de Instagram van Leontine en de Instagram van Marco! Hier posten beide af en toe een update of iets leuks!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.