Lady Gaga maakt kans op Oscar

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lady Gaga Oscars

Ook o.a. Amy Adams zit bij de nominaties, die nu al ‘historisch’ genoemd worden…

De Oscars komen er weer aan, ontdekten we toen de nominaties gisteren bekend werden gemaakt. Vorig jaar kreeg de Academy een boel kritiek omdat er te weinig LGBT- en Afrikaans-Amerikaanse genomineerden tussen zaten. Daar is dit jaar flink aan gewerkt. Als je bekijkt dat Black Panther genomineerd is voor ‘beste film’, zou je bijna zeggen dat ze een beetje doorgeslagen zijn. Maar goed! Wij letten natuurlijk meer op de actrices!

Onze grote favoriet dit jaar is Lady Gaga, die genomineerd is voor haar hoofdrol in A Star Is Born. Een prachtige film met mooie muziek, en het helpt natuurlijk ook dat Gaga een aantal keer uit de kleren gaat! Ook één van onze favoriete roodharige vrouwen, Amy Adams, maakt dit jaar kans op een beeldje.

Voor de volledige lijst kan je hier terecht.

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Maan de Steenwinkel zoekt de grens op met bizarre outfit

Maan de Steenwinkel trakteert haar fans tijdens menig optreden niet enkel op mooie muziek, maar ook op een mooie Maan. Toch viel ze deze keer het meest op dankzij deze extreme outfit!

Video: Nikkie Plessen floept bijna uit piepklein topje

Nikkie Plessen is dol op minimalisme. Niet alleen bewijst ze dat door kleine outfits te verzinnen voor haar shoppers, maar zelf draagt ze ook het liefst zo min mogelijk. Deze keer is ze misschien zelfs iets té ver gegaan...

Video: Victoria Koblenko ongewenst gefilmd tijdens dansje in galajurk

Victoria Koblenko danst en zingt mee met Oekraïense muziek. Niet in een afgelegen club ergens in Amsterdam, maar op een exclusief galafeest. Haar beste jurk trok ze snel uit de kast. Maar die mag niet gefilmd worden, zo lijkt het. Althans, niet helemaal...

Gerelateerde berichten