Lady Gaga maakt kans op Oscar

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lady Gaga Oscars

Ook o.a. Amy Adams zit bij de nominaties, die nu al ‘historisch’ genoemd worden…

De Oscars komen er weer aan, ontdekten we toen de nominaties gisteren bekend werden gemaakt. Vorig jaar kreeg de Academy een boel kritiek omdat er te weinig LGBT- en Afrikaans-Amerikaanse genomineerden tussen zaten. Daar is dit jaar flink aan gewerkt. Als je bekijkt dat Black Panther genomineerd is voor ‘beste film’, zou je bijna zeggen dat ze een beetje doorgeslagen zijn. Maar goed! Wij letten natuurlijk meer op de actrices!

Onze grote favoriet dit jaar is Lady Gaga, die genomineerd is voor haar hoofdrol in A Star Is Born. Een prachtige film met mooie muziek, en het helpt natuurlijk ook dat Gaga een aantal keer uit de kleren gaat! Ook één van onze favoriete roodharige vrouwen, Amy Adams, maakt dit jaar kans op een beeldje.

Voor de volledige lijst kan je hier terecht.

Laatste nieuws

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.

Foto: Heleen van Royen laat zich zien in strakke broek

Heleen van Royen vond het weer eens tijd voor een mooie selfie! De schrijfster deelt een foto waarop ze haar strakste broek uit de kast getrokken heeft...

Gerelateerde berichten