La Casa de Ramos

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Ramos boos

Sergio Ramos is niet alleen vaste verdediger in het veld, maar ook in de rechtbank. Hij kreeg van de Spaanse fiscus een boete van 1 miljoen euro voor belasting ontduiken. Voor Ramos een klein zakcentje natuurlijk, aangezien de beste man zo’n 80 miljoen waard is.

Scheids, hij was het niet!

Het leven van Sergio Ramos lijkt soms wel een misdaad thriller. Deze week ontduikt hij nog de belasting, In juni kapte hij illegaal 90 bomen. De boete daarvoor bedroeg ook al 250.000 euro. Voor je het weet blijkt hij ook een hand te hebben in de onderduik familie in Ruinerwold.

Het ‘misverstand’ zou zijn ontstaan vanwege nieuwe regels bij de belastingdienst. Die zet Ramos nu spreekwoordelijk buitenspel. Hij vind de regels onduidelijk en heeft hij naar eigen zeggen niks fout gedaan. Of zoals zijn advocaat zei ‘Hij was het niet meneer de scheidsrechter’.

Belasting Schwalbe

Of hij de boete gaat voelen is dus maar de vraag. Als Jan Modaal met een inkomen van twintig duizend euro per jaar een boete krijgt van een paar duizend euro dan loopt hij zijn halve leven bij de schuldsanering en zal hij de rest van zijn leven zich als een kluizenaar optrekken om nooit meer zo’n boete binnen te krijgen.

Ramos daarentegen valt zonder schaamte van de ene overtreding in de andere. Vorig jaar pakte hij ook al bewust rood tegen Ajax en in september schold hij de moeder van een assistent scheidsrechter uit voor h**r. Elke straf die je hem oplegt zal weinig indruk achterlaten. Met een ego nog groter dan zijn lijst overtredingen kan dat ook niet anders.

Lieve Sergio..

Want wat boeit een boete van 1 miljoen als je er nog 79 op de bank hebt staan? En wie is er nog bang voor een gele kaart als je er al 200 gehad hebt? Ramos lijkt zichzelf continu te willen overtreffen in dat opzicht. Wij houden in ieder geval ons hart vast voor de volgende overtreding. Wij hebben nog wel een tip voor hem: Lieve Sergio Ramos García, als je recordinternational bent hoef je nog niet een record aantal boetes te pakken.

Laatste nieuws

Foto: Nochtli trekt sportbroekje naar beneden

Nochtli Alvarez is misschien niet de meest bekende Youtuber en influencer van het land, maar bewijst met haar prachtige foto's en video's dat je haar zeker moet volgen. 

Video: Sylvana IJsselmuiden wordt geplet in treincoupé

Sylvana IJsselmuiden is iemand waar anderen meestal voor aan de kant gaan, maar nu wordt ze in de trein helemaal geplet.

Foto: Zangeres Elize schudt met achterkant na spannende ontmaskering

Zangeres Elize schudt wild met haar achterkant tijdens een live optreden. Terwijl ze aan het schudden is, wordt haar ware identiteit ook nog eens ontmaskerd op tv!

Gerelateerde berichten