Kylie Jenner bevalt eindelijk van dochter

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kylie Jenner bevallen

Ze was ‘gewoon’ zwanger, maar had ‘even’ geen zin in de media…

Kylie Jenner maakte vandaag eindelijk een eind aan alle onduidelijkheid: ze is dit weekend bevallen van een dochtertje! Negen maanden lang verdween de altijd-zo-aanwezige Kylie uit de media, een keuze die opvallend was, maar voor haar ‘het beste’ voelde, aangezien ze alles wou doen voor de gezondheid van haar ongeboren kind. Een dapper besluit, wat haar ongetwijfeld wat dollars gekost heeft!

Dat de 20-jarige halfzus van Kim Kardashian die volle 9 maanden álle camera’s ontweken heeft is trouwens niet eens waar: Kylie heeft voor haar dochter een soort videologboek bijgehouden met allerlei beelden van haar zwangerschap en vrienden en familie. Zien we haar tóch nog met die zo vaak verstopte buik!

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet likt zich suf op verjaardag Max Verstappen

Kelly Piquet, de beeldschone vriendin van Max Verstappen heeft een erg spannende dag achter de rug, namelijk de verjaardag van haar vriend. 

Foto: Jennifer Hoffman schaamt zich voor ‘klein sneetje’

De bloedmooie Jennifer Hoffman deelt in haar verhaal op Instagram dat ze zich schaamt voor haar 'kleine sneetje'. Ze hoopt dat het op de rode loper niet zal opvallen...

Foto: Anna Nooshin bezoekt nachtclub met gladde paal

'Party animal' Anna Nooshin is recentelijk bij een nachtclub langs gegaan waar ze een foto maakte van een lang en zeer glad object. Zou ze per ongeluk in de verkeerde club beland zijn?

Gerelateerde berichten