Kylie Jenner bevalt eindelijk van dochter

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kylie Jenner bevallen

Ze was ‘gewoon’ zwanger, maar had ‘even’ geen zin in de media…

Kylie Jenner maakte vandaag eindelijk een eind aan alle onduidelijkheid: ze is dit weekend bevallen van een dochtertje! Negen maanden lang verdween de altijd-zo-aanwezige Kylie uit de media, een keuze die opvallend was, maar voor haar ‘het beste’ voelde, aangezien ze alles wou doen voor de gezondheid van haar ongeboren kind. Een dapper besluit, wat haar ongetwijfeld wat dollars gekost heeft!

Dat de 20-jarige halfzus van Kim Kardashian die volle 9 maanden álle camera’s ontweken heeft is trouwens niet eens waar: Kylie heeft voor haar dochter een soort videologboek bijgehouden met allerlei beelden van haar zwangerschap en vrienden en familie. Zien we haar tóch nog met die zo vaak verstopte buik!

Laatste nieuws

Video: Roxane Knetemann en Hélène Hendriks krijgen het warm van paaldans-act

Roxane Knetemann is erg dankbaar voor haar optredens bij VI, tenminste, behalve haar laatste optreden dan. Daar was ze flink van in de war.

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties.