Kylie Jenner bevalt eindelijk van dochter

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kylie Jenner bevallen

Ze was ‘gewoon’ zwanger, maar had ‘even’ geen zin in de media…

Kylie Jenner maakte vandaag eindelijk een eind aan alle onduidelijkheid: ze is dit weekend bevallen van een dochtertje! Negen maanden lang verdween de altijd-zo-aanwezige Kylie uit de media, een keuze die opvallend was, maar voor haar ‘het beste’ voelde, aangezien ze alles wou doen voor de gezondheid van haar ongeboren kind. Een dapper besluit, wat haar ongetwijfeld wat dollars gekost heeft!

Dat de 20-jarige halfzus van Kim Kardashian die volle 9 maanden álle camera’s ontweken heeft is trouwens niet eens waar: Kylie heeft voor haar dochter een soort videologboek bijgehouden met allerlei beelden van haar zwangerschap en vrienden en familie. Zien we haar tóch nog met die zo vaak verstopte buik!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.

Video: Rico Verhoeven krijgt flinke bak kritiek te verwerken na opvallende carrièreswitch

Rico Verhoeven lijkt een flinke carrière switch gemaakt te hebben. Wat vinden zijn fans hier van?