Kourtney Kardashian begaat photoshop-fout

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kourtney Kardashian Photoshop

Ze heeft een mooi lijf, maar ziet er liever ‘ongewoon’ lekker uit!

Wij mensen zijn een raar dier. We willen altijd wat we niet hebben, en zodra we dát hebben, willen we wat we niet kunnen krijgen! Het perfecte voorbeeld deze week: Kourtney Kardashian! Een mooie vrouw, zelfs na veel hulp van de plastisch chirurg. Dat kunnen er al niet veel zeggen. Maar tevreden? Ho maar! Met haar nieuwste Instagrampost gaat ze voor onhaalbaar mooi. En zoals bij veel dingen die onmogelijk lijken: het ziet er een beetje gek uit. Typisch gevalletje photoshop-flater!

Er is een hele boel mis op deze pikante badfoto. Een veel te lange nek, een buitenaards lang dijbeen… kan jij ze allemaal vinden?

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!

Gerelateerde berichten