Koningin Maxima schaamt zich voor juichende Willem-Alexander tijdens EK

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er gebeurde tijdens de EK-wedstrijd tussen Nederland een Oekraïne een hoop op het veld, maar ook op de tribune van de Johan Cruijf ArenA viel er genoeg te zien! Voor het eerst was het stadion weer gevuld met maar liefst 16.000 fans. Eén van hen was Koning Willem-Alexander. Hij kon z’n vreugde bij de 3-2 moeilijk onderdrukken. Koningin Máxima schaamde zich dood!

Vernietigende blik Koningin Máxima tijdens EK

De 16.000 fans konden drie keer juichen in de tweede helft, eerst bij goals van Wijnaldum en Weghorst en later bij de bevrijdende goal van Denzel Dumfries, die Nederland vlak voor tijd naar een 3-2 voorsprong kopte. Ook onze eigen koning Willem-Alexander kon zich niet inhouden. Bij de NOS kwam een uitbundig juichende Willem-Alexander in beeld. Koningin Máxima was de stille ster van het fragmentje: haar vernietigende blik was zó herkenbaar voor mannelijke voetbalfans met een vrouw die niks om de sport geeft. Het lijkt alsof Koningin Máxima direct doorheeft dat hier weer ’n Lucky TV-filmpje over gemaakt gaat worden…

Lees ook Waarom Wilfred genee de perfecte presentator voor De Oranjezomer is

De eerste overwinning van het EK 2021

5,4 miljoen mensen zagen Oranje de eerste EK-wedstrijd winnen. Voor wie nog niet op de hoogte is: Nederland won uiteindelijk met 3-2 tegen Oekraïne. Vanwege het coronavirus waren er 16.000 fans in de Johan Cruijf ArenA. Ook voor andere poulewedstrijden van Oranje, tegen Oostenrijk en Noord-Macedonië gelden een maximum aantal bezoekers. Of het koningspaar bij de andere duels aanwezig zal zijn, is nog onduidelijk. Mocht Nederland het EK winnen, dan wil Memphis Depay zijn bekende juichgebaar met de vingers in de oren met de koning uitvoeren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!