Koningin Maxima schaamt zich voor juichende Willem-Alexander tijdens EK

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er gebeurde tijdens de EK-wedstrijd tussen Nederland een Oekraïne een hoop op het veld, maar ook op de tribune van de Johan Cruijf ArenA viel er genoeg te zien! Voor het eerst was het stadion weer gevuld met maar liefst 16.000 fans. Eén van hen was Koning Willem-Alexander. Hij kon z’n vreugde bij de 3-2 moeilijk onderdrukken. Koningin Máxima schaamde zich dood!

Vernietigende blik Koningin Máxima tijdens EK

De 16.000 fans konden drie keer juichen in de tweede helft, eerst bij goals van Wijnaldum en Weghorst en later bij de bevrijdende goal van Denzel Dumfries, die Nederland vlak voor tijd naar een 3-2 voorsprong kopte. Ook onze eigen koning Willem-Alexander kon zich niet inhouden. Bij de NOS kwam een uitbundig juichende Willem-Alexander in beeld. Koningin Máxima was de stille ster van het fragmentje: haar vernietigende blik was zó herkenbaar voor mannelijke voetbalfans met een vrouw die niks om de sport geeft. Het lijkt alsof Koningin Máxima direct doorheeft dat hier weer ’n Lucky TV-filmpje over gemaakt gaat worden…

Lees ook Waarom Wilfred genee de perfecte presentator voor De Oranjezomer is

De eerste overwinning van het EK 2021

5,4 miljoen mensen zagen Oranje de eerste EK-wedstrijd winnen. Voor wie nog niet op de hoogte is: Nederland won uiteindelijk met 3-2 tegen Oekraïne. Vanwege het coronavirus waren er 16.000 fans in de Johan Cruijf ArenA. Ook voor andere poulewedstrijden van Oranje, tegen Oostenrijk en Noord-Macedonië gelden een maximum aantal bezoekers. Of het koningspaar bij de andere duels aanwezig zal zijn, is nog onduidelijk. Mocht Nederland het EK winnen, dan wil Memphis Depay zijn bekende juichgebaar met de vingers in de oren met de koning uitvoeren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.