Knielende Geraldine Kemper deelt foto van enorme lippen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geraldine Kemper is aan het genieten van haar warme vakantie. En op die vakantie maakt ze een bijzondere foto van enorme lippen. 

Tijdens haar vakantietripje komt Geraldine een enorm paar lippen tegen. het bijzondere standbeeld trekt gelijk de aandacht van Geraldine die niet anders kan doen dan met het bijzondere stuk steen op de foto te gaan. Geraldine heeft het zo te zien enorm naar haar zin. De vakantie doet haar in ieder geval veel goeds. Hoelang Geraldine op vakantie blijft is nog niet bekend, maar ze zal ongetwijfeld eerst moeten bijkomen van haar bijzondere ervaring met deze enorme lippen.

Lees ook: Foto: Festivalmeisje Geraldine Kemper gaat al los op camping

Geraldine ziet er goed uit in strak zwart topje

Natuurlijk is het nog steeds enorm warm, ook in de bosrijke omgeving waar Geraldine zich in bevindt. En daarom heeft Geraldine de nodige maatregelen getroffen tegen de hitte. Zo heeft ze een bijzonder verleidelijk topje aangetrokken die weinig verhult van haar prachtige . Maar dit vrij open topje zorgt wel voor de nodige verkoeling voor Geraldine. De blondine ziet er ook nog eens fantastisch uit in haar outfit, dus dat is ook mooi meegenomen. In deze outfit komt Geraldine de warme dagen wel door.
Geraldine is een opvallende groene kikker

De prachtige blondine stopte na haar foto van de gigantische lippen niet met het plaatsen van bijzondere plaatjes. Om het weekend in te luiden plaatste Geraldine een foto van zichzelf in een opvallend groen jurkje. Hierdoor leek Geraldine een menselijke kikker. En kikker Geraldine sprong vrolijk, zoals kikkers dat doen, de Instagram feed binnen van een hoop mensen. Geraldine wist met haar outfit een hoop mensen in ieder geval een fijne dag te bezorgen. Voor Geraldine is dat meer dan genoeg reden om een mooie foto te plaatsen van zichzelf.
Geraldine doet een vrolijk dansje

De knappe blondine heeft na een week werk een flinke dosis energie waar ze vanaf moet. Dat doet de prachtige presentatrice door heerlijk haar stress weg te dansen. Een kunstje wat Geraldine vaak toepast. Door te dansen maakt Geraldine niet alleen haar hoofd leeg, maar zorgt ze er ook voor dat alle overmatige energie die ze heeft opgebouwd door de week heen een weg naar buiten heeft. Geraldine kan heel erg vrolijk dansen, en deelt haar vreugde ook graag met haar volgers. Die zijn op hun beurt weer blij, want een dansende Geraldine is altijd mooi om naar te kijken.

Geraldine nog even op vakantie

Nu het weer heerlijk warm is, besluit Geraldine om nog even op vakantie te blijven. Wanneer je haar dus weer op televisie kan zien blijft voorlopig nog even een mysterie. Geraldine heeft het namelijk veel te veel naar haar zin op haar tripje. Het ene moment kan ze lekker ontspannen in de warme zon en het volgende moment maakt ze een foto van een gigantisch paar lippen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!

Schaatssters Joy Beune, Pien Hersman, Robin Groot en Michelle de Jong poseren op strand in zomerse outfitjes (foto’s!)

Schaatssters Joy, Pien, Robin en Michelle laten zien waarom ze de mooiste schaatssters van Nederland zijn. 

Bram Krikke bevoelt andere man tijdens beschamende vertoning EK Voetbal (foto!)

Bram Krikke heeft genoeg van de beschamende vertoning op het EK Voetbal, dus gaat aan een andere man lopen voelen. Dit wil je niet missen!